- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Doresz
tag
válasz
heroic #35468 üzenetére
Próbáld ki ezt a megoldást. Nekem is volt ilyen régen, és ez a leírás segített:
iTunes Authorization Looping Problem When Syncing iPhone. -
törölt tag
válasz
heroic #35244 üzenetére
Ez csak egy ellenőrzés h létezik e a kártyád, asszem 2 euró összeget _zárolnak_ a számlán, tehát nem is terhelik be (bankszámla kivonaton nem jelenik meg mint terhelés), néhány hét múlva feloldódik a zárolás és visszakerül a számlára mint ha nem is történt volna semmilyen tranzakció.
Nekem viszont problémám van: adott egy 3G, júniusban vettem akkor 3.1.3 volt rajta ezt viszonylag gyorsan 4.x aktuálisan elérhető változatára frissítettem.
Ami gond van vele, h bejövő hívást néha nem érzékel, nem csörög, nem jelenik meg a hívás logban h nem fogadott, onnan szoktam észrevenni h "analóg módon" szólnak nekem h "...dhr-kém hívtalak ennyiszer és nem vetted föl", vagy kapok sms-eket a t-mobiltól h nem fogadott hívásom volt ekkor és ekkor. Közben pedig max térerő és hálózat van mindig.
Szoftveresen javítható e (full restore, mittomén) vagy irány a gari? És ha gariztatni kell, tudtommal a szoftveresen nem javítható ifonokat cserélik itthon, ez még így működik?
Ha igen, akkor egy gyári új 3G-re cserélik vagy vmi felújított használtra v. ilyesmi? (magyar mobilcégeknél sosem lehet semmiben sem biztos az ember, hehe)
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest