- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
chubii
senior tag
Van olyan lehetőség iPhone-on,ahol 1-2 tapizással ki-be lehet kapcsolni az internetet ( internet elérhetőséget)??
bocsi,ha volt már, vagy kicsit hülye a kérdés....
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
gaabi
tag
sziasztok.
azon gondolkodtam, hogy lecserélem a telóm, és a 3G-t néztem ki magamnak, tegnap még kapható volt a T-webshopban, ma már nem:-( tudom, hogy jön a 4G, így a 3G helyére a GS kerül, de azért 30.000-ért nekem asszem megérte volna a 3G is. (viszont van ismerős, és lehet, hogy valahogy felkeres nekem egy 3G-t...)azt akarom kérdezni Tőletek, hogy olvastam több helyen, hogy a 3G-t lassúnak vélték, nemcsak netezéskor, hanem a mindennapi használat során. jó-jó tényleg csak 412-es a procija, de azért csak nem olyan lassú, nem? végül is annyit szeretnék megtudni, hogy bátorkodjak-e venni 3G-t és mondjuk letölteni rá a 3GS OS-ét? (szeretnék néha netezni rajta, de ha szenvedés lenne az egész, akkor inkább nem veszek olyat), ill hogy az létezik-e olyan navigációs program, amihez nem kell net? ha igen, kb mennyibe kerül (bár gondolom vannak egyéb letöltési lehetőségek is.) (nem kocsiban, vagy hasonlóra használnám a navit, csak itt Pesten, néha ha ismeretlen helyre megyek, így könnyebb lenne, benyomni egy útvonaltervezőt és kész ) köszi előre a segítséget, és szép estét mindenkinek!
(ha meg hülyeségeket írok, akkor bocsi, nem vagyok egy nagy szakértő e téren....)
-
Megnyugtatlak, 3G-t már két hete nem lehet kapni. Egy barátom szeretett volna venni, de nem ment. Holott a t-mobil oldalán még ma délelőtt is kint volt a link.
Ez a "lassú 3G" meg csak akkor igaz, ha a 3Gs-t mellé teszed. Ha csak simán használod a készüléket egyáltalán nem tűnik lassúnak.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
I-S-T-I
tag
igen én is 3G-t szerettem volna és én tényleg 1 nappal csúsztam le róla akkor még működött a netes rendelés ,másnap már 404, és ez így volt jó 2 hétig de tegnap v tegnapelőtt valaki facebookon szóvá tette szal azért vették le (végre)
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
Kartács
aktív tag
T-mobilos Fekete iPhone 3Gs 16G-t most meddig nem lehet kb kapni?
Tudni erről valamit?[ Szerkesztve ]
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
balazs0102
senior tag
-
Coyote2000
őstag
tudtok olyan appot ajánlani, ami kiváltja a Calendart (ugyanazt tudja, intelliscreent ismeri) PLUSZ mutatja a hetek sorszámát ?
-
-
magyar777
tag
sziasztok lenne egy nagy problémám, feltelepítettem a cydiából az anyring-et és amikor rá kellet nyomni a reload springboard-ra annál tovább nem akar lépni és nem reagál semmilyen gombra se
ilyenkor mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Mr.Grincs #29112 üzenetére
Hali
A visszakapott mobilom ugyanolyan mint eddig. Változatlanul ledobálja a hálózatról. Ma visszavittem és visszaküldték és beleírták a papírba hogy szervízelés után a hiba ismét fennáll. Kaptam egy Iphone 3G 16 gb ot fehéret, de egy olyan lepusztultat hogy azt nem lehet szavakba önteni. Mocskos retkes, törött a hátlap legalább 4 helyen. A réeskbe áll a gané. Ja és legalább ez nem dobálja le a hálózatot. Hibátlanul megy....
Kíváncsi vagyok mit lépnek a 2. körre a szervízesek.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
balazs0102
senior tag
van aki használ külső bluetooth gps-t?
-
balazs0102
senior tag
-
balazs0102
senior tag
mod! léci uccsó 2-t töröld..nem aakrt elmenni és 3X kattintottam..erre berakta 3X
[ Szerkesztve ]
-
Vapor
aktív tag
Hogyan tudom beállítani azt, hogy ha elveszti a wifi jelet akkor mar ne töltse be mar be az adott oldalt vagy az e-maileket?
PSN ID: SaLa17
-
chubii
senior tag
MI lehet ebben a buktató??? [link]
Szerk.: eléggé megnövekedett az eladó iPhone-ok száma Hardveraprón.... biztos mindenki a 4esre hajt...
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
chubii
senior tag
Mindenesetre írtam pü-t az eladónak ( még nem válaszolt rá....) és tovább nézelődök az aprók között.
Amúgy találtam egypár vadiúj 3GS-t az apróban . Mindegyik kb. 120k. Ezektől is kell tartanom?? Az egyik tag azt írta,hogy már nincs hűség a telón...ott nem kéne tartanom a letiltástól.....It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
Scoobyka
addikt
tölthető az itunes 9.2es win7re......valaki adna egy linket a 4.0gm hez
-
Kommy
veterán
válasz Scoobyka #29187 üzenetére
Köszönöm, hogy szóltál, legalább már Windows alatt is tudok szinkronizálni.
(#29193) Kashim: Elméletben megmaradnak, de én inkább jb-s telón nem frissítenék rendszert, mert gondok adódhatnak belőle (stabilitás meg hasonlóak), én akkor új lappal kezdenék. Ha frissítesz megmaradnak.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Skacok, ha hétfőn felrakom iOS4-et a JB-s telómra, csak az ahhoz tartozó dolgok vesznek el igaz? Kontaktok, ilyesmik maradnak? Már egy ideje megveszem a dolgokat amiket használok így nincs szükségem JB-re, elején főleg a témázás miatt tettem fel, de az új rendszer bejövős. Mire megunom meg úgyis lesz rá törés is hogy megint alakítgathassam. Valakinek tapasztalat ezügyben?
-
Kashim
őstag
Bocs a dupla postért, később vettem észre hogy előttem reagáltál.
Aztán lejárt már a módosítási idő.Mit értesz "új lappal kezdés" alatt? Full restore 3.1.3-ra, majd erre a 4-est?
GM amúgy felmegy már most is? Elvileg csak béta iTunes-hoz kellett regisztrált UDID nem? Az meg már letölthető. Nem bírok várni hétfőig lol.[ Szerkesztve ]
-
szrxx
tag
válasz chubii #29179 üzenetére
Én vaterán vettem egy hete 100k-ért két napos "új" 16GB white 3GS-t(1 év gari t-s) t-s papírjaival. Bár 94 pozitív értékelése volt(negatív nem volt),azért én letiltás elleni nyilatkozatot írattam két tanú aláírásával.... mert azért bennem van hogy mi van ha.....
Hol alszanak az álmos bitek????? - A Hálókártyán
-
Scoobyka
addikt
és ios4 nekem is végre ...
-
Scoobyka
addikt
na azt kell mondanom hogy igen az ios 4 gyorsabb mint a 3.1.3 volt...legala bis sztem...
-
Scoobyka
addikt
kifutottam az idobol de meg kell emlitenemnmeg hogy gyorsabb es erosebb lett a wifi is...ahol korabban csak 3-4mbps volt most 10..
-
a000
őstag
Van 64bites is, nem is tudtam
Engem is érdekelne, hogy mi van ha ráteszem a jb-s telóra az új os-t?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest