- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
-
samgar
őstag
válasz Misi1979 #28178 üzenetére
Nem igazán értem a hozzászólásodat. Azt értem, hogy a mobilaréna hivatalosan kizárja ezeket a dolgokat az oldalairól és erre meg is vannak a megfelelő személyek.
Pl. moderátor, házigazda. De hogy téged miért zavar vagy bosszant ha valaki erről ír másnak, nos ezt a részét nem igazán értem. nem látok sem moderátor, sem polgárőr sőt még munkásőr feliratot sem az avatarod alatt.[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
tikshow
addikt
válasz Markusz King #28203 üzenetére
ember, restore előtte, ha jb-zve viszed el, ugrott a gari, de extrémebb esetben lehet a telefon is
-
Csapi007
veterán
Hy
Az egészet cserélik.
Ha JB-s a függetlenítés akkor belekötnek. De ha valami külföldről hozott független cucc akkor felesleges is a T-hez menned mert nem foglalkoznak vele."Csak úgy mondom"
-
Csabee.
nagyúr
Az egészet, ha jb-elt akkro meg restorolj egyet gyári állapotra! Előtte backup-olj!
Üdv: Csabee.
-
Misi1979
őstag
Ha gariban cserelik, jo esellyel 3.1.3 uj basebandes GS-t kapsz. Illetve.. 99%.
en a helyedben varnek junius kozepeig legalabbA kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
[Ace]
aktív tag
Tegnap juttattam vissza a telefonom a szervízbe. A dock csatlakozónál majdnem 1 centis repedés, a némító gombnál végig felfele megrepedve...átvették, 1,5 hét és kiderül mi lesz a sorsa.
:: MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b
-
Gicz
addikt
válasz norbest #28209 üzenetére
ez hol nagykéűsködés? kérdeztél, válaszolt rá vki h oylan mint ha kiégett villanykörtét próbálnál meggyógyitani-programot keresel. mellé álltam. mire te azt mondtad mire nagyképűsködök.
mondtad h előbb guglizzak. gugliztam találtam az oldalt amit belinkeltem, amit ha előbb TE gugliztál volna felesleges lett volna a kérdés. szóval te sem gugliztál utána.
azonkívül ez tényleg olyan mintha villanykörte meggyógyító progit keresnél. kipróbáltad a linkem?
azt a színvillogtatósat. ha az nmem segített akkor kijelzőcsere. -
-
<NewL>
addikt
megjelent a Price of Persia
10$-8€
tobb mint 500mb
aztqrva,lassan el kell felejteni a 8gb-ot,nincs most ennyi szabad helyem pl,es meg zene sincs rajta. a kovetkezo iPhone vetelemnel biztos ,h a nagyobb tarhelyet valasztomha valaki kiprobalta mar 3G-n ezt a gammat irhatna rola ,h eldocog-e,ketlem:s
There's an app for that
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Csak egy kérdés. Touchon tényleg nincs bluetooth?
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Hülyeség lenne egy 32 gigás használt 3GS-t venni papírok és garancia nélkül?? Mert elég jó az ár, és a teló állapotára sem lehet panasz, de később hátha beütne a rossz... értitek[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
ent
őstag
válasz chubii #28216 üzenetére
"elég jó az ára" = 50k max? mert akkor vedd meg, de csak akkor ha vagy kártyafüggetlenként vették vagy ha t-mobile-os. Egyébként szívhatsz egy ideig amíg lesz aktiváló kártyád hozzá ha netán beütne egy restore.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy pixelhibás LCD-m (természetesen iPhone) de sajnos nem javított semmit, igaz nekem nem fekete pöttyök, hanem különböző színű pixel hibák vannak
Azért sztem jó ötletnek volt Norbi89-től, sztem a feketén maradt részeket lehet működésre bírja Gicz által mutatott oldal!
Ez az én tapasztalatom, esetleg ha van másnak is, azt szívesen meghallgatnám -
Csapi007
veterán
válasz Markusz King #28213 üzenetére
1.5-2 hét. Nem valószínű hogy 3.1.3-ast fogsz kapni. Én 2-3 hete 3.1-eset kaptam.
bendikeee11: iPod Touch topik, első hsz-ben a válasz.
"Csak úgy mondom"
-
Mr.Grincs
veterán
Ha fülesem cserélték gariban akkor a töltőt is cserelni fogják?
Érthetetlen módon meg van törve a töltő csatlakozója amit a telefonba dugok az a vége és màr kilàtszik a kábel is. Pedig vigyáztam rá mint az állat. Fél év gari van a tartozékokra vagy 1 év vagy ameddig a hűségidő tart?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
chubii
senior tag
ent , sssssan : 105k. Elég jó ár ez sztem. A 16gigásakat adják enniyért. T-függő, és elvileg midnen tartozék stb jár hozzá.4 hónapos a készülék. Egyedül a papírok nincsenek, és így garancia sincs rá. Kicsit aggaszt. MErt nem akarok fizetni azért, mert megrepedt a hátulja, vagy az alaplap ment tönkre benne...stb. Azt gariban megcsinálná a T. is...
Nagy gond,ha egy iPhone-on nincs gari? Mennyire szokott vmi bajuk lenni ?It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
-
válasz manchester85 #28228 üzenetére
Oké, de nem touch-nak venném, hanem telefonnak.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
manchester85
veterán
Az lehet, de az ár nem annak függvénye, hogy te milyen célból veszed. Ettől még egy letiltott GS értéke messze több, mint 30 ezer ft. Én pl. nem adnék egy N97-ért 50 ezret, mert nem kéne, még annyiért se, ettől függetlenül viszont még jó vétel 50-ért, mert a piaci árakat nem az egyéni preferencia határozza meg. Van, ami az embernek egyáltalán nem jön be, de attól, hogy valami nem kéne, az árakat még objektíven kell nézni.
i6 Silver
-
WuuWuu
tag
Az a helyzet neztem a fotoim es latom hogy ottvan benne egy screenshot a menum egyik oldalárol. De azt sem tudom hogyan kell csinalni tehát kérdeném hogy hogyan kell screenshotot csinalni? koszi elore is
-
Landon
őstag
válasz D@niel #28223 üzenetére
Fuhh na ez már tetszetős!!! Ez uaz amin a kis kerek gombok vannak a másik oldalt? De ez olyan mint ha már nem matt lenne. (Tudom h a tetején a fólia miatt de alatta is kissé. )
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
chubii
senior tag
Hát akkor ez ilyen zsákbamacskának tűnik most. Fogalmam sincs,hogy mit csináljak . Tény,hogy ennyiért kihagyhatatlan ajánlat, de visszafelé is elsülhet a dolog. Akkor pedig jobban kijöttem volna egy kicsit drágább garis 3GS-el......csak jön majd még ilyen ajánlat...
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
válasz manchester85 #28231 üzenetére
Ez igaz, de abba ne menjünk bele, hogy én mennyit adnék egy nokiáért
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Gicz
addikt
válasz chubii #28238 üzenetére
figy külföldi vagy hazai?
ha külföldni akkor 3.1.2 van rajta vagy custom 3.1.3
ha 3.1.2 akkor régi ibootos és custom 3.1.3 at tudsz rá feltenni, amivel az aktiválás és a jb és a függetlenítés megoldott.
ha külföldni és új bootos, akkor cska meg kell várnod a 4.0 megjelenését (kb 1 hét) és lesz rá függetlenítés és jb. valsz hacktivation is.
ebben a 2 esetben mivel külföldi nem tiltható, enyni előnye van.
ha T-s, akkor irass alá akitől veszed egy ingó vásárlási szerződést, sorozatszámmal, a telefon IMEI számával szem. ig számokkal, lakcím stb, hogy vállalja hogy amennyiben letiltják a telefont a teljes vételára visszafizeti.
ha t-s de semmilyen papírt nem hajlandó aláírni akkor ne vedd meg 90% hogy le fogják tiltani 1-2 hónapon belül.
-
Landon
őstag
Srácok iTouch-ra is rá lehet varázsolni a beta 4.0 OS-t? Tudom volt már linkelve pár oldal ahonnan le lehet szedni csak arra nem emlékszem pontosan, h touch-ra is jó e. Amennyiben igen, honnan és melyiket érdemes leszedni? Köszönöm előre is!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
HardRic
addikt
válasz D@niel #28223 üzenetére
A 3G, 3GS vonalból nagyon tetszik külsőre a fehér hátú verzió, ha összejött volna minden, most olyannal rohangálnék. De ez a 4G-s lapos izé már nem tetszik. Feketében még csak-csak, de így, hogy oldalt alu, hátul fehér plasztik, ez ronda. Valószínűleg ez a fajta már elől is fehér lesz, az meg nagyon nem iPhone-os.
-
xxman
senior tag
válasz Markusz King #28200 üzenetére
hát ha garis akk egyértelműen cserélik!!
Gicz szerintem nem oaraszt csak sok a gyökér...
I just wanna have some fun.
-
heroic
tag
sziasztok,
tegnap még volt a t-mobil kínálatában iPhone 3G, ma már nem találtam a honlapjukon.
Véglegesen megszüntették a forgalmazását, vagy csak kifogytak belőle?self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
heroic
tag
válasz manchester85 #28247 üzenetére
ha rákattintok: "Hiba történt a kérés feldolgozása közben"
plusz, ha készüléklistán szűkítek Apple márkára, csak a 3GS-t dobja ki.
self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest