- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Aktív témák
-
I-S-T-I
tag
nem tudja valaki hogy mikor lesz elérhető az iOS 4?
unom már h unalmamban fél óránként nézegetem
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek felfrissítsem a T-mobileos csere Iphone 3G-t? remélem a héten visszakapom a 3GSemet mert már a hócipőm televan.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz FecoGee #29504 üzenetére
Hát a lassú az gyenge kifejezés erre a telefonra. De úgyértem ha kijön az OS4 akkor felfrissítsem e? Amúgy már felfrissítettem amikor megkaptam múlthéten, de annyit használt mint halottnak a csók. Lassú, akad, még az ipod is akad.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
FecoGee
őstag
Odébb van még az az iOS4 letölthetőség, még megnézik a VB meccset, kávézgatnak, és utána talán felkerül
-
Mr.Grincs
veterán
válasz madgie #29510 üzenetére
Hát azon kívül hogy 3G és hogy T-mobile cseretelefon és a fehér hátlap tiszta karc és redva és törött millió helyen. Ezeket leszámítva szerintem nem lehet komolyabb baja. Le van harcolva, mert az akksi sem bírja egy napig.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz FecoGee #29516 üzenetére
Telefonálás szintet megüti de az sms írást nem De volt benne kamera ami 2 megapixeles irtóratyi szemcsés képet csinált, de volt hozzá ledes kamu vaku
-
D@niel
addikt
Hello!
Valaki tudna adni egy amerikai account-ot app store-ban? Csak a windows live messengert akarom letölteni, próbáltam reggelni de meg kell adni ahhoz bank kártyát is, az iTunes 9.2-ben már nincs olyan, hogy nem adsz meg semmit, változtattak a dolgon.
Tavaly óta várom a programot, még többet nem akarok amig a hazaiban is megjelenik.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Landon
őstag
Most beszéltem tré-mobillal iP4 ügyben. Lószart se tudnak... azt se tudják h létezik. Megkérdeztem ha külföldön veszek egyet akkor itthon ők tesznek e bele nekem micro sim-et. Azt mondták minden gond nélkül. Mondom éljen. Kérdés: ennek van vmi más akadálya is, bármi amiről tudnom kéne? Ha nem akkor lehet Ausztriába beszerzek egyet. Vagy UK-ből... csak nem tudom h nekem ez mennyire fogja megérni... :\ Igazából még Canada-ból is kérhetnék rokonoktól de arra gondolom még vám is jönne. Nem hiszem el h legalább augusztusba nem tud megjelenni nálunk is. Elnézést csak tényleg már március óta csak várok és várok...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Kashim
őstag
válasz D@niel #29518 üzenetére
De van, csak úgy kell regelni, hogy az appstore-ban rányomsz egy ingyenes app letöltésére, mondjuk itt a windows live messenger-re és utána kiírja hogy regisztrálj. Itt már lesz olyan opció hogy bankkártya nélküli reg. (persze területet előtte át kell állítani US-re)
Előbb próbáltam én is, mostmár nekem is van végre messengerem, ami mellesleg marha jó.
Nem jelentkeztet ki pc-ről sem. Lehet egyszerre több helyről írni. Kár hogy beállítással spóroltak. Például hiányolom az offline partnerek elrejtését stb... De Facebook integráció tetszik.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Landon #29521 üzenetére
"Elnézést csak tényleg már március óta csak várok és várok... "
Már bocs, de mire? Egyelőre még sehol nem lehet kapni az iPhone 4-t, márciusban még be se jelentették. Jelenleg is hiány van, az előrendelés a világ minden pontján szünetel. Ugyanúgy vehetsz 3GS-t, mint bárki más. Ugyanúgy nem vehetsz még iPhone 4-t, mint bárki más. Fogalmam nincs, hogy mire vársz március óta, ami máshol kapható, itthon meg nem.
i6 Silver
-
leroyclub
senior tag
Egy kicsit amatör kérdés, de én még nem használtam ezeket ezért megkérnék valakit hogy mondja el nekem hogy mire valo az intelliscreen és az install0us.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz manchester85 #29524 üzenetére
Jó ezt arra értettem, hogy akkor még az "ment", hogy hát elképzelhető a Májusi megjelenés meg hasonlók. 1ébként valóban szüntel mindenhol az előrendelés de nem értem, hogy akkor mi a fenéért nem állítanak be több gyártósort, miért nem gyártanak többet? Tudom ez az én szempontomból jelenleg tökmind1 de már csak érdekességből is, mert ugye megérné nekik nagy valószínűséggel, de akkor miért nem tesznek így... pár év alatt láthatták már volna h mindíg ez van.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Mr.Grincs
veterán
Nah meg a másik, hogy elvileg lesz 8 gb os 3GS a piacon. Azt is le kell gyártani.
-
D@niel
addikt
Szerintem 3/4-ed óra, és itt az iOS 4.0. Addig letusolok, és benyomok egy hamburgert
Kashim: Köszönöm! Valószínűleg nemsokára update, pl. én a rezgést és hang jelzést venném ki, meg ugye az offline kontaktokat, sőt, a letiltottakat sem kellene mutatnia. Összességében remek, végre az igazi messenger design (ebuddy-t meg rekord sebességgel töröltem ).
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
FecoGee
őstag
Szerintem is egy jó fél óra és frissíthető a szifon.
-
Kartács
aktív tag
Hali!
Ha tolok egy Backupot azt hova menti a gépen, hol találom meg?
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
I-S-T-I
tag
itunes megtalálta már az iOS 4 et! töltöm is
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Milyen egy féreg munka ez hogy itt kell ülni mint egy gyogyós hogy mikor lesz már meg ez a t.kony szoftver.
Miért nem éjfélre teszik hátha mindenkinek teli szalad már velük a ........-eMÁR MEGY!
Honnan lehet tudni hogy melyik iTunes-om van?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
FecoGee
őstag
Tölthető az iOS4
-
Kashim
őstag
Direkt link: http://ios.e-lite.org/
Ahogy nézem ugyanaz a verziószáma mint a GM változatnak, iTunes sem frissíti, szóval akkor jól veszem ki, hogy aki felrakta korábban, annak felesleges restorolni rá?Mr.Grincs
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Nah már én is turbózom a csere iphone-t
-
I-S-T-I
tag
5 perc és lejön
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest