- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Aktív témák
-
-
flzoli
csendes tag
Hellosztok!
Bocsánat a hülye kérdésért, de érdeklődnék afelől, hogy nektek mi a véleményetek a különböző kijelző védő fóliákról? (Szükséges-e pl.)
Én találtam egy jó weboldalt, ahol viszonylag jó áron kínálnak ilyeneket:
http://www.chinabuye.com/computer-accessories/ipad?p=1
csak igazából nem tudom, hogy megérős-e a dolgo hosszútávon
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
-
Doresz
tag
Hello!
van valahol magyar leírás, hogy hogyan kell 2 iPhone-t egy iTunes-szal kezelni meg beregisztrálni? Havernak kéne egy lépésről lépésre megcsinált, képekkel illusztrált leírás, és most nincs időm fordítgatni meg ilyesmik.
-
-
xxman
senior tag
restore from backuppal nem jó?
I just wanna have some fun.
-
-
spyduck
nagyúr
Hát skacok azt hiszem befuccsolt aziphone várálásom. Egy csomó ismerősöm előfizujára megnéztük, köztük platinakártyásokén is és a smia Iphone 3G 2év hűséggel 96.000ft míg az iphone 3GS 118.000ft. Csak ebben az Ikon díjcsomagban lehet olcsóbban lehozni.
Van 2db vodafoneos és egy T-mobile-os mobilnetem. Nem akarok még egy ikon200-at is. Hogy verjem ki a fejüket A vodafone miért nem tud Iphone-t árusítani?
Egyetlen alternatíva Vodafone-nál 96.000ft-ért egy HTC HERO, komolyan vicc!Honnan tudok olcsóbban 3G-t vagy 3GS-t venni? Lehet nagy volt a szám de az ebay-t nem nagyon merem bevállani
Meg fontos volna a garancia is.... -
balazs0102
senior tag
válasz hatesz #28107 üzenetére
én meg úgy vagyok vele, h ha kifizettem ennyit érte akkor már evszek rá fóliát, mert sose lehet tudni. Én is nagyon vigyázok rá, de csak egyszer tegyem véletlenül kulccsomó vagy apró közé a zsebembe. Máris vége. Így még a hajszálkarcoktól is megóvom. illetve ha egyszer eladom, akkor sokkal könynebb eladni egy karcmentes készüléket.
-
leroyclub
senior tag
nekem most igy néz ki a springboard:
-
spyduck
nagyúr
118.000ft-ért tudok venni újat de annyit nem szívesen költök egy olyan telefonra ami másodlagos. Ha lenne a Vidafonenál akkor már rég megvettem volnaannyiért.
ájjj...Nem tudom mit csináljakszerk: A klónok amúgy milyenek? Kezelehőség, akksi, net stb.... Gagyi kínai hulladék?
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
118.00ft-ért haverom cégére venném mert van vagy 8 szabad előfizetésük és nem kell telefon nekik. Szóval szivességi alapon lenne az egész.
Eleinte 80000ft-ot akartam rá szánni, utána megláttam, h a sima 3G csak 30.000ft és teljesen rákészültem. Így már nehezen beszélem magamat rá egy 120.000ft-os vételre A 3G nekem 96-ért elég drágának tűnik így inkább áldozok 118-at egy 3GS-re!
Azt hiszem erre még alszok párat
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz spyduck #28127 üzenetére
1 évig volt 3g-m utána a 3gs nem tünt sokkal gyorsabbnak, dehát a jót könnyű megszokni. mostmár gs em van december óta, multkor hozzámkerült haverom 3g je, h jalbreakeljem stb, és azon gondolkodtam h én ezt eddig hogyan birtam használni? iszonyat lassú. mire betült a cydia, gs en 30 sec azon meg vagy 5 perc.
csak gst vennék illetve 4g-t
-
I-S-T-I
tag
válasz spyduck #28127 üzenetére
engem is nagyon megfogott az a 30 ezres ár( iphone 3g), igazából nem is tudnék most többet szánni telefonra, és 30 ezer ft körül szerintem kimagaslóan ez a legjobb ajánlat. most pannonnál vagyok, és itt általában 4000-5000 ft közötti számlákat kapok, szóval engem nem érdekel az ikon 200 sőt még jobb is mint a mostani csomagom...
szóval azt hiszem most számomra ez a legmegfelelőbb teló persze ehy iphone 3gs jobb lenne csak nem nyúlt annyival többet mint amennyivel drágább (50 k a különbség)-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
csimpi1
tag
Hogyan tudom a telefonról és az iTunesból törölni az összes zenét?
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
xxman
senior tag
éls persze utána sync
I just wanna have some fun.
-
Játékos
addikt
Urak!
Kicsit le vagyok maradva az aktuális "törésekkel", és a következő a problémám:
eladtam a telefont hibátlan állapotban. A gazdi rádugta otthon a Mac-ére, ami persze egyből felajánlotta neki, hogy frissítsen, mire ő természetesen frissített is. Ezek után, mivel a telefon külföldi származású, így sejtitek, mi fogadta...
Most pedig a kérdés: 3G-n lehet a 3.1.3-at függetleníteni? Vagy esetleg visszatenni a 3.1.2-t? (Azt se tudom, hogy meken ugyanolyan-e az iTunes, mint PC-n... )
Segítsetek légyszi, mert kétségbe van esve csóri, én meg nem tudom a választ.
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
leroyclub
senior tag
válasz Játékos #28137 üzenetére
Egyenlöre nem lehet. De lesz hozzá. 1-2 hét és lehet majd nyitni.
MÁS: felraktam appstore-bol a legujabb skypot. Nem volt SIM az iphone-ban és wifivel kapcsolodtam az itthoni netemre. Felhivtam a saját számom, ami egy másik teloban volt és láss csodát kicsörgött, fel is tudtam venni és beszélni. Érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Játékos #28139 üzenetére
Azt valahogy vissza lehet, (én nem tudom hogy, nem foglalkozok ilyenekkel) de baseband akkor sem áll vissza mert már felfrissítette magát az update-el, és a függetlenítésnél az számít.
Elvileg már van megoldás rá, rossz hír viszont hogy csak az OS4 jailbreakkel együtt fogják kiadni. Tehát még várni kell rá.most látom már megválaszolták előttem, sebaj
[ Szerkesztve ]
-
slayerenkala
tag
leszedtem az ozone-t, nagyon szép meg minden, de azt vettem észre hogy tök mást mutat mint a gyári weather progi meg a win7-es előrejelző( az utóbbi kettő megegyezik)
Akkor most melyikbe bízhatok szerintetek? -
adise
őstag
válasz slayerenkala #28142 üzenetére
a gyári és a win7es a yahoot használja. az ozone meg mivel magyar gondolom nem...
a többit add össze -
Nem nagyon követem a JB témát (egy év alatt kétszer frissítettem a telefont: 3.0-ra és 3.1.2-re), de egy barátom most tervez vásárolni 3G-t az új Té akcióban. Kérdés az lenne, hogy ha nem akarja függetleníteni, akkor 3G-n ugye bármelyik OS verziót lehet nyitni?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
rolcsibácsi
őstag
a cydiat en nem mérném időre...
van h sokkal tovabb tart a betoltese van h fel perc.. mivel az is loggol, attol is függ hogy mikor volt utoljara megnyitva.. ha elinditod, betolt mindent, kinyomod majd megint be akkor mar sokkal gyorsabban hozza be a dolgokat...
en boven elvagyok 3gvel is
cydiarol meg annyit hogy netrol tolti a cuccokat.. ha wifit nezed gyorsasagban nyugodtan nezelodj youtubon rengeteg videon epphogy gyorsabb a gs mint a sime 3g, sot a wifiben mintha elb...sztak volna vmit az ujabbnal mert van hogy gyorsabban betoltenek az oldalak normal 3g-n..
persze jobb a gs de telleg nem er annyival tobbet. foleg azoknak akiknek mar van egy iphonejukszerintem felesleges a spirittel basz@kodni, sokkal egyszerubb egy customot ratenni a telora amiben alapban ott a cydia es nem frissit basebandet..
joejt
[ Szerkesztve ]
-
_Bishop_
tag
Hali!
Voltam olyan szerencsétlen szokás szerint, h leesett az ifóónom! Eredmény: kitört a rezgő gombom! Lehet azt cseréltetni?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest