- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
samgar
őstag
Még multitask nélkül is lassúbb. Nagyot csalódtam a 4.0-ban 3G-n. Nem erre való, hanem GS-re és Iphone 4-re.
"Amióta feltettem 4.0, igen brutálisan merül a GS-em. Pedig mindig kilövöm a programokat, amik a háttérben maradnak. Kicsit macera, hogy bármit megnyitsz, az ottmarad, amíg manuálisan ki nem lövöd."
Na ez meg a másik
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
a000
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó naptár progit?
Valszeg lesz hamarosan frissítés a 4.0-hoz mert úgylátom sok a panasz rá. Valamit megint kiterveltek ezzel? Lehet, hogy bevárják a jailbreaket?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz samgar #29851 üzenetére
Biztos ez is üzletpolitika, "Akadj ki és vegyél újabb típust" alapon.
Viszont, akinek lassú 3G-n, az visszateheti magának a 3.1.3-at is akár.samgar: Azért ez egynapos tapasztalat... Közben utaztam is 1,5 órát, ment a 3g net, meg közben msn, skype (amiről írtam, hogy remélem megoldják, hogy a programok közötti váltásnál ne jelentkezzen ki-be, mert így halálosan "sz*r".
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Csabee.
nagyúr
szerk.. megoldódott..
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
balazs0102
senior tag
válasz icecave #29849 üzenetére
bizony bizony...én is inkább raknám vissza a 3.1.3-at jelen állás szerint. egy nap alatt eddig 80% körülre merültem, most 50-re. ja és még utána jöttek a játékok ez az meló után és úgy meg teljesen ki lett ütve a teló 2 óra hazsnálat során..valami nagyon elbaszott egy szoftver lett....pedig eleinte tetszett.
-
-
manchester85
veterán
-
samgar
őstag
-
samgar
őstag
válasz manchester85 #29860 üzenetére
Ne fogj hozzá, hiba üzenet van!
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
Megpróbálom dfu módban.
Igy sem. Akkor marad a 4.0[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
Csabee.
nagyúr
Templomba megy az iPad avagy Misekönyv iPhone és iPad készülékre
Üdv: Csabee.
-
Kartács
aktív tag
iTunes/iPhone regiszrációnál iTunesban nem tudok továbblépni a Bankkártya adatoknál
a 3 számjegyes Security Codenál.
(Megadtam a hátoldalon lévő 3számjegyet) és mindig azt írja hogy
"The sec. code must be 3-digit number"...Vmi ötlet?
Ja és már kapásból levont 546 HuF-ot valami iTunes-Euro Luxem MCE dologért.... wtf?
[ Szerkesztve ]
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
balazs0102
senior tag
csak JB-vel leeht kiütni a multitaskingot??
-
<NewL>
addikt
mostmár halványlila gőzöm nincs
amikor felraktam és még nem redsnowoztam a multitaskot és a hátterezést rá addig bivaly gyorsnak éreztem.
most próbálgattam kicsit, ha 3-4 progi a háttérben fut még korrekt utána döglassú, sőt van olyan amikor a slide csuszkát elhúzom akkor szaggatnak az ikonok meg qrva lassan jön be minden.
szerintem holnap kipróbálom multitask nélkül, ha még azt is lassúnak érzem akkor hátterezés nélkül és ennyi.
a legjobb a 2.x lenne, uncsitesómnak az van fent, nincs spotlight és sokkal gyorsabbThere's an app for that
-
Enjoy
addikt
Nektek összefűzi az email-eket a teló?
Nálam nem akarja, de lehet valamit be kéne állítani.► més que un club ◄
-
Csabee.
nagyúr
-
Enjoy
addikt
válasz Csabee. #29874 üzenetére
Hmm, akkor törlöm, s újra hozzáadom a mail acc-ot.
_Most vettem észre, hogy végre nem rontja le a képek minőségét az iTunes.
Ezért hatalmas piros pötty jár az apple-nek.Szerk.: Töröltem, hozzáadtam újra az acc-ot, most sem fűzi össze.
Mind1, úgysem olyan fontos.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
válasz icecave #29877 üzenetére
Hmm, nem igazán értem a kérdést.
Nekem korábban azzal volt bajom, hogy a fényképek/képek minőségét, amiket gépről telefonra szinkronizáltam, az iTunes lerontotta a minőséget.
iPhone-on "szemcsések - homályosak" voltak a képek, főleg ha még bele is nagyítottam...Most már ugyanolyan jó minőségűek a képek iPhone-on nézve.
► més que un club ◄
-
gaabi
tag
ha vennék egy iPhone 3gs-t használtan valakitől 100 eFt felett(egyösszegben fizetett, 2 éves előfizura vette, most 3 hónapos), akkor úgy tudom, tarthatok a telefon imei alapján történő letiltásától a 2 éven belül, ha a tulaj esetleg nem fizetné az előfizetési díjat. Megbízható ember, de biztos, ami biztos alapon egyfajta biztosítékot jelenthet, ha aláíratok vele egy papírt, valami hasonló tartalommal?: "...a nyilatkozat aláírásával vállalom, hogy az xxx imei számú xxx típusú telefonhoz tartozó xxx számú előfizetés havi díját a hűségidő lejártáig megfizetem minden hóban adott fizetési határidőig, valamint vállalom a készülék esetleges letildásából eredő kötelezettségek teljesítését, és az eredeti állapot helyreállításával kapcsolatos költségek megtérítését..." Ha esetleg az eladó mégsem fizeti a havidíjat, és ezért letiltja a T a mobilt, akkor ezzel a nyilatkozattal és az adásvételi szerződéssel elérhetem esetleg a szolgáltatónál, hogy a tiltást feloldják?? Vagy van erre valami más megoldás? (ha itt nem megválaszolható, pü-ben is szívesen fogadom a válaszokat, légyszi segítsetek, köszönöm előre is)
-
nagyúr
Kiválasztottam egy könyvtárat, amiből a képeket a telefonra raktam és az iTunes ugyanabba a mappába tett magának egy cache szerű mappát, benne újra az összes képpel, amit rásynceltem a telefonra... (csak a méretük volt kisebb, mert ugye rontott a minőségükön).
gaabi: írathatsz, de nem számít hivatalos papírnak, így nem perelhetsz, T is lazán kiröhög ha odaállítasz egy ilyen papírral (főleg, hogy el sem adhatná a telefont).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
BecX
csendes tag
Korábban írtam, hogy szívtam az upgrade után. Kontakt infók, sms-ek, jegyzetek hiányoztak.
Most találtam saját gépemen 6.10-i backupot, abból visszahoztam a hiányzó dolgokat.
Appokon kívűl visszajött minden a saját gépemről. Appokat is visszatettem már azóta, kivéve egyet: pár hete vettem egy nDrive nevű alkalmazást az appstore-ból. Navigációs szoftver, 10€ volt magyar, ausztriai és horvát térképpel. Meg voltam vele elégedve, bár egy kissé döcögős volt 3g-n. Most tenném vissza az appokat, de ezt nem találja a store-ban. Ilyenkor mi van?BecX
-
gaabi
tag
-
Prof01
veterán
Egyik iPhone oldalon olvastam ezt:
"A fotók között megjelent a Places (más néven Helyek) kereső, amivel egy térképre rendezve látjuk a fotóink származási helyét, a Faces-zel pedig az arcokat láthatjuk elrendezve"Én nem találom. Nálam csak "Filmtekercs" van. Nálatok mi ezzel a helyzet?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Kashim
őstag
válasz Prof01 #29887 üzenetére
Nálam konkrétan ilyen. Places megy, bár koordináták nem túl pontosak minden esetben.
Faces hiányzik valamiért, bár olyan sok képet nem rendeltem a névjegyeimhez, lehet utána jelenne meg. Pontosan nem tudom hogy működik.
Koordináták mentését mindenképp engedélyezni kell a fényképező beállításainál hogy places menjen, ebben biztos vagyok különben honnan találná ki hol készültek.[ Szerkesztve ]
-
Outlook 2010 (x64) szóba jöhet mint iTunes 9.2 contacts, calendar stb. szinkronizálás? Mert próbáltam outlook 2007-et de semmit nem vitt át a telefonból a programba
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Misi1979
őstag
Hivatalosan nem adhatja el. Ha mégis letiltaná a T, széttárnák a kezüket és azt mondanák, az illető rendezze a tartozását.
Ebben az esetben a törvényes út -ha pénzedhez szeretnél jutni- a polgári per.
Ehhez meg jó, ha a szerződést két tanú is aláírja..A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
válasz tikshow #29891 üzenetére
Igen, mindet rendesen beállítottam, és mégsem vitt át semmit (contacts, notes, calendar). A telefonról szerencsére nem törölte.
Most a 2010-es verziót próbálnám, de kérdés, szóba fog-e állni a 64 bites outlookkal.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Jol gondolom, h sajnos ezt a multitasking-nak hazudott gyors app valtot nem lehet konfiguralni? Bar nekem az is eleg lenne, ha kilepesnel (akar gesztussal) lehetne valasztani kilepes es "mtasking" kozott...eleg tre, h ennyi ido utan se tudjak ezt megcsinalni normalisan...akkor mar inkabb background a cydiabol...
Amugy 3g-n szepen fut ios4! Csak ne felejtsetek el bezarogatni a progikat, amiket lefagyaszt ez a kedves rendszer...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Prof01
veterán
Miért nem backup-olsz? Aztán 4.0 után visszarak mindent. Semmit sem kellett beállítanom. Minden beállítást, wifi jelszavakat, játékokat a mentésekkel együtt és még az ébresztőm időpontjait is meghagyta. Egyszóval így minden marad.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
válasz Prof01 #29897 üzenetére
Azért nem backupolok, mert előbb valahogy bele kéne varázsolni az adatokat az outlookba (eddig google accounban voltak, de váltani szeretnék).
És egyébként is, az iOS4 frissítést egyelőre nem tervezem. Túl sok a negatív tapasztalat.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Kashim
őstag
válasz Prof01 #29892 üzenetére
3GS, nincs rajt JB.
Amúgy nem tudom észrevettétek-e, iPhone safariban kicsit javítottak görgetésen. Ha gyorsan scrolloztok nagyobbakat ránt. Hamarabb le lehet érni az oldal aljára. Még mindig nem pótolja az oldal aljára ugrás funkciót, de egy fokkal jobb mint a korábbi. Igazából nem tudom benn volt-e ez 3.1.3-ban is, szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest