Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
hogy lehet visszarakni egy korábbi buck ápra telot anélkül,hogy restorozném?....konkrétan az sms-im nevei lettek számok és nem tudom visszaállítani...valaki help.
-
Judy075
tag
Sziasztok!
Lenne két nagyon amatőr kérdésem, légyszi kezeljétek kellő türelemmel.
1. Lehet azon változtatni,hogy ha sms-t kapok, akkor a főképernyőn ne jelenjen meg az üzi majd teljes tartalma, csak az hogy "1 új üzenet"? Attól tartok, hogy ebből még lesznek gondjaim.
2. Ha hívok valakit, akkor a hívásátirányítás buborékja egy ideig a képernyőn van, ezt el lehet tüntetni a nélkül, hogy a szolgáltatást kikapcsolnám?JB nincs rajta még egy ideig.
Egyenlőre ennyi, bár nem ígérem, hogy hasonló kérdéseim nem lesznek.
Köszi
Judy -
Scoobyka
addikt
91.net PC Suite aki ezt használja szifonjához kérem vegye már fel velem a kapcsolatot privben...köszi.
-
Kis Joe
senior tag
Vagy JB után Boss prefs-el könnyedén ki és be tudod kapcsolni az ilyen funkciókat
Azzal viszont egyet értek hogy net nélkülaz iPhone nem is olyan nagy szám, mert rengeteg szolgáltatást nem lehet így használniKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Quaresma
aktív tag
valaki írta korábban ,hogy a gerilla bob játékot nagyon várja..hát megjelent és nagyon tetszetős lett
Ps: brunorbert
-
Szecsy
aktív tag
donedrinkn most az abszolult kedvenc játékom orákat el tudok vele játszani
-
Torry
addikt
Megerősítem, Guerilla Bob iszonyat jó játék!
2G-n is szépen fut. -
Misi1979
őstag
hardveraprón is megjelentek a letiltott iphone-t vásárolni akaró nepperek
megveszik 15ért és eladják működőképesen..A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Mr.Grincs
veterán
Az IGO 8 ami letölthető 74,99 Ero ért az tud magyarul? Mármint magyar nyelv és szinkron? A közeljövőben le akarok valamilyet tölteni rá ami elég jónak mondható és azért érdekelne.
Akinek infója van, vagy bármilyen jó javaslat azt szívesen fogadom./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Quaresma
aktív tag
Hello
nem tudja valaki ,hogy mit kell felrakni ahoz ,hogy a home gomb kettős megnyomása után a kamera jöjjön be.azért kellene mert gyorsan szeretnék fényképet csinálni és akkor körülményes a camera külön elindításavalamint a MobilMe iDisk alkalmazás pontosan mire való?
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
iPod alkalmazáson belül vhogy sikerült eltűntetnem azt a csíkot ami jelezte ,hogy éppen ,hol tart a szám...azon beletudtam tekerni a számba stb..csak hangerő csík van már csak..hogyan tudom visszahozni?
-
Kis Joe
senior tag
Van egy kis gondom...
Nem akarnak felmenni a jb-s játékok az iPhone-ra
feketeesővel lett JB és függetlenítés, 2g
Mi lehet a gond?
Mintha olvastam volna valahol hogy át kell valamit írni, csak nem rémlik már
Kössz előre is!Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
csilcsi
csendes tag
3G telefonom van gyari 3.1.2 softtal jailbreakelve,unlockolva...feltelepitettem az SBSettingset ahogy itt le volt irva...de abban csak a 3G tudom kikapcsolni(nincs is edge gomb)akarcsak a gyari beallitasok menunel. EDGE(gprs) tovabbra is aktiv,nem csak kamubol van ott...kiprobaltam es ha 3G-t es wifi-t is kikapcsolom ugyis fellepik a netre...hogy lehetne az EDGE-t kikapcsolni,mert mar lassan 4000ft. megette az elmult par napban elore is koszike a segitseget
-
csilcsi
csendes tag
válasz Csapi007 #21442 üzenetére
probaltam a "more" opciot...1mp bevillan a menuje,aztan "permissions error" kerdezi h szeretneme feloldani a tiltast a programrol h fusson (v vmi ilyesmi) ... s hiaba "yes,fix me" mert akkor kilep az alkalmazasbol... amugy meg a EDGE is a GPRS alapjan nyugszik,csak mig az utobbi adatcsomagokat hasznal,addig az EDGE savokban kozvetiti az adatot...akar tobbet is egyszerre,ezert gyorsabb...en igy tudtam,bocsi (tavkozles es telekom. szakon vagyok,nem arcoskodni akartam ) idokozben feltelepitettem a fake APN profilt,ez megoldotta a problemat ugyan,de ez az SBsettings jobban teccet volna...h egy gombnyomassal le tudjam loni,s ha megis nagyon szukseges egy levelet megnezzek akkor ujra aktivalom ... a BossPref-et meg ha telepitem akkor szinten vmi hibauzenetet ir ki,az ikon megjelenik,de a program amr nem indul...vmi otlet?
vegere egy szoke kerdes,szoke haju lanytol ha nem aktiv az EDGE...akkor sms mukodik nemde? (mas telefonoknal volt valsztasi lehetoseg,h halozat(GSM) vagy csomag alapu(GPRS) legyen a kuldes...itt nem talalok ilyesmit...
-
Csapi007
veterán
-
csilcsi
csendes tag
válasz Csapi007 #21446 üzenetére
huu,koszi a gyors valaszt de igen...na ha ezt eltavolitom akkor gondolom fog mukodni...te melyiket ajanlod? BossPref v ezt a SBSettingset? utana ha visszatelepitem a reklamszurot,akkor fog mukodni...vagy a 2 kizarja egymast? mert jo volt ez a spam szuro...ja es meg valami "Stocks" nevu alkalmazasba nem lehet megjelenitnei a valuta arfolyamot...annak emg hasznat vennem en is...ugyanis nem tozsdezek,s ha mar kitorulni nem lehet...
-
trobi28
addikt
Meg tudja azt valaki mondani nekem hogy melyik az a program amivel meg tudom oldani hogy a SprinBoard-ra Mappákba rakjam az ikonjaimat és akkor elég csak egy oldal ?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...