Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
válasz runner 125 #21546 üzenetére
Nem tudom sajnos, csak Gmapset és 1.0 iGot használtam navira.
-
Szecsy
aktív tag
had kérdezzem meg facebook mostmár megy de ha vki ir egy kommentet az megjelenik a telo főablakában
namost akkor a settingsbe a pushokkat kell off ra tenni ?
-
manchester85
veterán
Az app store-os vásárlást milyen átváltással számítja a rendszer? Most vettem egy progit, ami 1,6 euró, de 540-et vont le. Azt vágom, hogy regisztrációkor zárolnak valami két eurót, de ez most hogy van? Nem most regisztráltam, azon a zároláson már túlestem egyszer.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #21554 üzenetére
Elvileg napi deviza árfolyamon váltják nem?
Ma észrevettem egy érdekes dolgot. sms-eket nézegettem, egyik sms-en elhúztam a néven az ujjam balról jobbra vízszintesen (még nem voltam benne az sms-ben, csak a neveknél, ahol listázza az sms-eket), és megjelent a delete gomb. Nem is tudtam, hogy ez a "gyorsbillje" az sms törlésnek
Lehet el kellene olvasnom a manualt, de így sokkal jobb érzés, hogy ennyi idő után is tanulok új dolgot.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz manchester85 #21557 üzenetére
Nekem volt olyan, hogy regisztrációkor levonta a 2 euro-t. Aztán nem volt pénz a számlámon, és akkor is vettem appot. Írta az iTunes, hogy nem tudja levonni az összeget. Mikor raktam a számlára, és csatlakoztattam telefont, Appstore levonta a 2 eutor megint, meg az app árát. Valószínűleg azért, mert újra ellenőrizték a fizetőképességemet. Majd a 2 zárolt euro-t visszakaptam, ahogy a regisztráció után is.
-
Szecsy
aktív tag
kikapcsoltam a push okat és még mindig megjelenik a főoldalon a facebook frissitések hozászolások...
hogy lehet ikapcsolni segitsetek... -
atirag
őstag
Hogy lehet az,hogy nem tudok bejelentkezni az itunes account-ba?
Ujratelepitettem a windows-t és az itunes-t is-Ott még be is jelentkezett és fent hagyta a programjaimat.Majd le akartam tölteni egy programot az appstore-bol és ott kérte a jelszót mint mindig.De most nem fogadta el.
MITÖL LEHET EZ?
És ha csinálok egy újat akkor minden elveszik amit vettem igaz?[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz icecave #21564 üzenetére
de az itunesba sem hagy bejelentkezni.És van rajta pénz.Eddig használtam is.mikor felment a windows összekötöttem a teloval és authorisálta is rendesen.Most meg egy ingyenes app-ot nem tudok letölteni az appsotore-bol.sik idegesitő ez már.Ma már a gmail.is megszivatott.
-
Polllen
nagyúr
Az eggyel régebbi verziót (a legújabbat még nem próbáltam) azért töröltem a fenébe, mert a telefonkönyvből vett számokat nem engedte módosítani, csak törölni...és pont a legelején kellett volna mindig átírni a számot, ergo törölhettem ki az egészet, mert a VOIP szolgáltatom nem tudja értelmezni a telókönyvből átvett formátumot...elég idegesítő bug/feature a részükről...
(főleg hogy az elején még szabadon lehetett módosítani a számokat, akárhol)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
AirBundy1
tag
Sziasztok
Próbálom a céges e-mailt beállítani a telefonra. A felhasználó, a jelszó és az incoming mail server stimmel, a fogadás működik, de a küldés nem. Outgoing servernek a mail.t-online.hu-t állítottam be, a többi mezőt üresen hagytam. Mit ronthattam el, hogy nem
működik?Köszönöm
-
szandro
senior tag
Hátha valaki még nem látta a Steve Jobs féle evolúciót: [link]
-
majom2
senior tag
Jobs megnyilatkozott! olvassátok!
- Apple will deliver aggressive updates to iPhone that Android/Google won't be able to keep up with
- Next iPhone coming is an A+ update[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
van egy gondom megint. jb óta nem működik a helymeghatározás maps-nél. mit lehet vele kezdeni? 2g, de előző fw-vel ment rajta simán ez is
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
trobi28
addikt
Olyan kérdésem lenne hogy az SBSettings-be van egy olyan hogy Clippy azt ki és be lehet kapcsolni,ez mi akar lenni ?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
majom2
senior tag
válasz tikshow #21577 üzenetére
nem lesz silverlight támogatás sem szerencsére (ami egyébként nem szabvány, hanem a ms féle flash).
tudod mi a html? na ez annak a legutolsó változata.
HTML5 is the next major revision of HTML (Hypertext Markup Language), the core markup language of the World Wide Web.
...
HTML5 aims to reduce the need for proprietary plug-in-based rich Internet application (RIA) technologies such as Adobe Flash, Microsoft Silverlight, and Sun JavaFX.[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kinéztem ezt a NET100 csomagot
Ezt
Ami hűség nélkül havonta egy 1000-es. Node, én sms-ben akarom megrendelni így:
ígyők honnan fogják tudni, hogy én a hűség nélkülit akarom megrendelni? Mert nincs neki külön sms kódja. csak annyi van, hogy +NET100
de ez lehet 2éves hűséggel is és anélkül. Alapból melyik aktiválódik?És netán használ valaki ilyen csomagot? Mire elég a 100mega kb?
Köszi.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
csimpi1
tag
Van egy 3GS Iphoneom. Mitől lehet az, hogy ha a térképen rábökök, hogy mutassa az aktuális helyemet, mindig kb. 5 utcával arrébb mutat? Simán ennyire pontatlan a gps?
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Nordik
őstag
Újra akarom telepíteni a gépet. Mit kell tennem, hogy az újratelepítés után a telefonon és a gépen is minden változatlan maradjon?
Nem akarok úgy járni, hogy eltűnnek a névjegyeim stb.
-
Luser2000
addikt
Ha beallitanek exchange fiokot a mail beallitasoknal, akkor a naptari es nevjegyzek elemek is elemek is szinkronizalodnak? Vagy ezeket ki tudom kapcsolni?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Ulkesh
őstag
válasz csimpi1 #21586 üzenetére
Több két lehetőség van:
- lakásban, vagy árnyékolt helyen próbálkozol, ilyenkor csak az adótornyok válaszidejéből háromszögeli ki, hogy hol lehetsz, mert a GPS műholdakkal nincs kapcsolata, vagy annyira kevés műholdra lát rá, ami nem elégséges a pontos helymeghatározáshoz
- rossz a GPS vevő a készülékedben
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
nagyúr
válasz woodbear #21585 üzenetére
Én ilyet használok, 100 megásat, csak a vodánál. Azt kell, hogy mondjam, elég a mindennapi email-ezésre, BKV menetrend nézegetésre, és nimbuzzal chatelésre. A youtube, meg ilyenek azok, amik sokat esznek nagyon. Azzal egy óra alatt megvan a 100 mega.
-
majom2
senior tag
válasz woodbear #21585 üzenetére
én lebeszélnélek róla. nekem ilyen volt közel két évig és mindig kínlódni kellett h kitartson hónap végéig, pedig nagyon figyeltem mire használom. sztem 500mega az amivel kénylemesen lehet netezni 1 hónapon át. nem youtube-ról beszélek, hanem sima netezésről.
100mega mire elég? levelek, chat és kevés böngészés. -
spedyboy
senior tag
válasz Csabee. #21593 üzenetére
Én eddig net80 at hasznaltam a tmobile nal... 80mb havi 2200 ft nagyon dragavolt
aztan januarban nem vontak le felhivtam oket es az urge mondta h a net80 huu az mar nagyon elavult mondom kosz akk mivan mondja h va. Net 500 2000 ert es net100 1000 ert gondoltam hogy edigsem haltam bele a 2k he akk maradjon a nagyobb es most nem ilyedek meg ha megkell nezni egy yt vidit-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
woodbear
addikt
Köszi a véleményeket. Megfontolandó akkro az 500as csomag.
Erről az sms rendelésről szerintetek mi lehet? Alapból belövik nekem a 2év hűséget? vagy csak simán aktiválják hűség nélkül?
Oldalam: www.swsfoto.de
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest