Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
alex73
tag
válasz syIex #177398 üzenetére
Nekem konkrétan droidrol ios re szokni szenvedés még úgy is hogy nagyon rég használtam rövid ideig mac ot . Laptopon BSD vagy most éppen Linux fut.
Igaz ha meg lenne az a progi és megoldás ami kell akkor mindegy milyen a rendszert használok. Annó az asztali rendszeren Win elhagyva is szenvedtem de nem adtam fel megkértek a megfelelő programok és volt szuper leírás amit el tudtam olvasni megtanultam. Itt ez egy kicsit nehézkesebb számomra. De kinek mi jön be. Én hajlandó vagyok tanulni csak legyen róla leírás infó stb. -
tag
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz syIex #191999 üzenetére
A bőrnek a hátrányait leírták ez előttem szóló társak, viszont a szilikon is kopik, kifényesedik szélei körül a hátrésze, tapad hozzá minden dzsuva. Engem kimondottan idegesít, hogy mindig “retkes” a tok, ha zsebből veszem ki és poros. A legfőbb ok, amiért személyem szerint nem szeretem, az a tapadóssága. Két nadrágomat ette meg zsebénél, mert nem mozog olyan könnyen ki-be, ezáltal szép lyukat hagyva maga mögött. Ha nem kéne zsebbe rakni lehet én is szilikont választanám, mert az tény, hogy a használati nyom kevésbé látszik rajta, de a bőr meg extra prémium érzetet ad, az amúgy is prémium telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz syIex #192005 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak szilikont ne vegyél! Nekem pár hónap után a sarkai kifényesedtek, illetve iszonyat módon ragadt hozzá minden szösz, takarítani meg baszott nehéz mert tapad hozzá minden. 7-nél használtam szilikont de megfogadtam hogy soha többet!
8 Plus-nál gyári bőrtokot vettem, erre egy rossz szót nem tudok mondani, illetve az Xs-hez is gyári bőrt rendeltem.
Ha a szilikonra nem tapadna minden por meg szösz ennyire akkor nem lenne vele gondom, de így..iPhone 13 Pro Max
-
allein
addikt
válasz syIex #192220 üzenetére
(#192219) Herreløse - köszönöm szépen.
XS Max.
(#192222) Herreløse - meg lehet szokni, én is android user voltam évekig. Nem volt egyszerű az átállás de ha már hozzászoksz az iOS-hez, nem kívánkozol vissza androidra. Ettől még jó az android, nem fikázni akarom.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz syIex #192313 üzenetére
Nézzétek meg srácok az itunes store-t is. Én tegnap fedeztem fel teljesen véletlenül, hogy mennyi szinkronos film van rajta újabban. A megjelenési idő kb úgy alakul, hogy a Solo nemrég jött ki, ez május végi, szóval bő 4 hónap az átfutás.
Igaz itt nincs a filmekre előfizetés, annyi van hogy 8-900 Ft egy film kölcsönzése, ilyenkor a kifizetéstől számítva 30 napig elérhető a film, de ha elkezded megnézni akkor 48 órád van rá, addig elérhető.
Tudom, sokan jönnek majd azzal, hogy mekkora hülye vagyok hogy fizetek így a filmkölcsönzésért is, nem baj, nekem így megfelel (nem torrentezek és semmilyen más letöltési forrást sem használok egyáltalán). Netflixem volt de lemondtam, mert nagyítóval kellett keresni a szinkronos tartalmat és bármennyire is rendben lévőnek érzem az angol tudásom, sokkal jobban kikapcsolódok, ha szinkronos a film, és ha a családdal nézzük együtt, akkor így működik csak ha szinkronos. HBO Go-m nem volt még, de lehet, hogy ki fogom próbálni.
Maga a filmkölcsönzés úgy működik, hogy le kell tölteni a filmet, tehát nem tisztán stream, de lineáris a letöltés, tehát ha elkezdi a letöltést, akkor már el lehet kezdeni nézni. Azt hiszem full hd volt az a film amit tegnap néztem (de van 4k is, csak az én tv-m azt nem tudja), 4.67 gb volt a letöltés, kb fél perce töltötte mikor elindítottam a lejátszást és egyáltalán nem akadt meg menet közben a végéig soha.
Ja arra vigyázzatok, hogy régen volt az a módszer, hogy kölcsönzés gombra nyomás a telefonon, és kiírja, hogy nincs elég hely, de beindította az ios automatikus tárhelyfelszabadító algoritmusát (cache-ek törlése stb.), és nem vonta le a pénzt, most már automatikusan levonja a pénzt ahogy rákattintasz arra, hogy kölcsönzés.
Itt az újabb filmeknél gyakorlatilag szinte az a kivétel, ha valamihez nincs szinkron, a régebben a store-ba felkerülteknél gyakoribb, de felirat sokszor van. A kép- és hangminőség teljesen rendben van.
-
Madwe
nagyúr
válasz syIex #192511 üzenetére
Szia, nekem is ez volt...
Ami nekem végül segített: az itunes store appban bökj rá egy explicit tartalomra, h megveszed, engedélyezd, utána fizetned nem kell érte, s ettől kezdve jó lesz a music is.Ami neten tanács van, de nekem nem segítet, de hátha neked ez fogt: kapcsold be a korlátozást, kapcsold ki és be a szókimondó részt... ezt tedd meg pinkódos lock-al is, ha az nem segített...
Ha használsz képernyőidőt, kapcsold ki.
A podcastok abban keress valami explicitet, s ott indítsd el s engedélyezd...Vicc h ilyenekkel kell machinálni amúgy, remélem vmelyik helyreteszi neked!
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz syIex #192597 üzenetére
Meg gyenge mint a franc, a kijelzoje is eleg ratyika, egy kis update mar raferne.
De ha frissitik, akkor biztos ott is megnyirbaljak a csatlakozokat is, kap az is 2 thunderboltot, rip.
De majd nem sokara kiderul. Engem inkabb az iPad resze erdekel a bejelenteseknek.[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz syIex #192760 üzenetére
Én is 7 és 8 Plus között vacilláltam, valamint még az XR is elgondolkodtatott. Rengeteg összehasonlítást néztem. Élőben is próbáltam a 7 és a 8 Plust is. XR- árát sokalltam, plusz nem tetszett a notch, így maradt a két "hagyományos" nagy iphone. Élőben sebességben nem láttam különbséget a 7 és a 8 Plus között. Képeknél is max az este készülteken láttam előnyt a 8Plus javára. 3GB-RAM van mind a kettőben. Hosszas gondolkodás után a 7Plust választottam, szerintem nem fogom megbánni. Hétköznapi használatra, nem hinném, hogy szükségem lenne az új chip erejére, ahhoz, hogy facebookozzak, e-maileket írjak, böngészgessek,GPS-t használjak, illetve néha napján fotózzak. Árban pedig nem ért nekem 50.000 forint különbséget az üveg hátlap, sem a vezeték nélküli töltés(amit nem is használnék, mert nincs mivel), illetve a hétköznapi felhasználás során nem felfedezhető gyorsaság az i8 Plus javára.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
herdsman12
őstag
válasz syIex #192853 üzenetére
Ezt írja "magukról az egy szem tulaj:
"Készülék védelem
A készülék védelmi szolgáltatás már 2016 óta a piacon van amit az iDevice csapata talált ki és mi 2018 januárban megvásároltunk tőlük és átdolgoztuk valamint külföldi finanszirozó partnerünk közreműködésével akár 50-70%-ot tudunk kár esetén biztosítani."Az e-cegjegyzek.hu szerint az előd cég is az övé, a javítást is az végzi.
Olvasgatnám még ott a feltételeket...Gyik:
A javítást hitelesített partnerünk az iDevice Kft végzi. A legtöbb javítás 1-2 óra alatt elkészül. Néhány extrém esetben azonban ez változhat. Ebben az esetben iPhone cserekészüléket biztosítunk. Az alkatrészek gyári vagy gyárival megegyező minőségüek így tudják garantálni a gyári állapot visszaállítását.[ Szerkesztve ]
-
-
-
hemaka
nagyúr
válasz syIex #193687 üzenetére
8plus is tok nelkul annyira jo, de en gondolok arra, hogy egyszer meg kell majd szabadulni tole, szoval inkabb marad a tok... Igaz nagyon kacsintgatok a dbrand iranyaba, lehet meglepem azt.
szanyi20
Nekem ez az elso iPhone, ami tokban van. Az eddigiek sosem voltak, volt amelyiken meg folia sem volt, eleg ocsmanyul is neztek ki par honap mulva. En mondjuk eleve olyan vagyok, hogy siman berakom kulcs koze meg ilyenek, hasznalom, nem vigyazok ra annyira, mint a nagytobbseg.
Bar ezen annyira nem zavaro a tok, mert jo minosegu spigen. De teny, hogy nelkule sokkal jobb nyomkodni es a fogasa is. De mint irtam, lehet kap majd dbrand foliat, aztan az tipikusan a kellemest a hasznossal kategoria lesz es meg kicsit egyedibb is tole a mobil.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz syIex #204549 üzenetére
VLC-t használok a filmek lejátszására. A feliratokat nem tudom, hogy kezeli, mert vagy szinkros filmeket, küldök át vagy angol nyelvű filemeket felírat nélkül. Felirat file-t is át tudok küldeni, de, hogy adja hozzá és játsza le az nem tudom.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tuzpenge
őstag
válasz syIex #204563 üzenetére
Hát figyi: valamit valamiért. Amúgy ha szépen pengével körbevágja, fóliástól le tudja emeli a doboztetőt, és magát a telefont fóliástól beteszi a zsebébe. Itthon visszateszitek a dobozába és mintha te bontanád ki. Kicsit macera de így valamennyire megmarad feeling.
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
nord_
veterán
válasz syIex #204568 üzenetére
A lényeg az, hogy ne bukjon le. Mert ha megállítják a vámnál és a zsebében találnak egy aktiválatlan telefont, a bőröndben meg a dobozt (és esetleg a hozzá tartozó számlát), akkor mindegy hogy zsebben volt-e a telefon vagy sem. Mert ha lebukik, akkor a telefont lefoglalják, plusz eljárást indítanak. Az pedig fájdalmas tud lenni...
Ha valaki biztosra akar menni, akkor kint postára kell adni a dobozt, a telefont pedig aktiválni és SIM-kártyát benne hagyni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest