Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz syIex #302294 üzenetére
Noha azt aktívan én nem használom, de van otthon egy autóm, amibe vettem egy CarlinKit 5-öt. Néhányszor használtam, rendben működik, egyszerű beállítani.
Mi a kérdésed?
Közben látom, hogy a kolléga is ezt a típust linkelte. Én mondjuk a gyártótól vettem, szerintem valamivel olcsóbban, és elég hamar megjött egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz syIex #302294 üzenetére
Szia!
Én egy [Ottocast U2-X Pro-t ] vettem. Nem olcsó, de eddig nem volt gondom vele, működik szépen. Gyors, a zene elindítása/leállítása, zene előre/hátra ugrása egy kicsit késik, de nem vészes, ennyit elnézek neki.
Nekem fontos volt az Android és az IOS támogatás, mert ha egyszer visszaváltok Androidra, akkor nem akarom cserélni.
Van csak Androidos és csak IOS-es is, úgy kicsit olcsóbb. -
Cyberbeni
addikt
válasz syIex #304724 üzenetére
Újraindítani mindkét eszközt. Ha még mindig nem jó, akkor az órát újra 0-ról beállítani. 1-2 hete hasonló volt nálunk is egy új órával, akkor óra újraindítás után újra elkezdte a párosítást valamiért, de akkor a többi kártyát még mindig nem akarta kitenni, majd megint 0-ról beállítva már jó volt.
-
M1995
aktív tag
válasz syIex #306709 üzenetére
Guided access van a rendszerben. Ez olyan, a kívánt appon kívül nem enged elkalandozni. Beállítások, kisegítő lehetőségeknél keresd.
Talán mégis Vodafone probléma lehet, ha Telekom jó. És már másik mobil is. Vodafone-nál nem próbálták ki fizikai SIM kártyával? Gondolom network settings reset dolgon túl vagy már. -
aktív tag
-
Fritz Teufel
addikt
válasz syIex #309366 üzenetére
Gyári 49mm White Ocean Band
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
-
lugosi
MODERÁTOR
-
zzola
titán
válasz syIex #314707 üzenetére
iPhone-nál nem kell másik sim és nincsen semmiféle kód, amit be kellene ütni.
A hálózati zár feloldását az Apple végzi, a Vodafone csak közvetíti feléjük az igényt.
Hivatalosan kábelen iTunes-on keresztül, de fórumokon lehet olvasni, hogy OTA is megérkezik a feloldó iOS frissítés.
Amennyiben nincsen már hűségidőben a készülék, a jelenlegi tulajdonos - egy tulajdont igazoló dokumentummal - kérheti a hálózati zár feloldását Vodafone üzletben, kb. 2 hét az átfutási idő.HA pedig már független, akkor a Beállítások/Általános/Info oldal közepe felé ezt kell látni:
Sőt, valakinek kellett gyári visszaállítást csinálnia utána, másnak meg nem, szóval - állítólag - ez sem egységes...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz syIex #314722 üzenetére
Látom, igen. A menüben lehet leellenőrizni, hog független-e. (Fentebb leírtam).
Viszont ha nem és csak ma lett megkérve, akkor az azonnal nem fog menni. Android eszköznél azonnal kiküldik a feloldó kódot, amihez kell másik operátor SIM is, iPhone estében hosszabb az átfutási idő, kapásból a Voda 5 munkanapot ad meg, amíg átküldi az igényt az Apple felé és utána már náluk ketyeg az idő.
Amúgy elrontani nem lehet, mivel itt nincsen beírandó kód...[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz syIex #315493 üzenetére
Nem kell semmit átvinni (szerencsére). Hozzáadod a családi tárhelyhez. Ezt követően megszünteted az ő 200 Gb-os tárhely élőfizuját. Az adatai nem kerülnek fizikailag máshová. Az Apple szerverein ugyanott lesznek tárolva, mint eddig, csak most nagyobb terület hozzáféréshez lesz jogosultsága.
Mindenki csak a saját cuccait látja, nem lesz közös a dolog. -
Imilenni
addikt
válasz syIex #316930 üzenetére
Az eset leírásába mit írtál bele?
Ha beleírtad hogy cipzár nélküli zsebben volt abba beleköthettek.
Nekem pár hónapja egy biciklis verte ki a kezemből a telefont, a hátulja tört be egy kicsit, cserélték a komplett telefont. Vadi újat kaptam helyette.Press "F" to pay respects.
-
nagyúr
válasz syIex #316977 üzenetére
Mikor járt le? Amúgy a "jóváhagyott" tranzakciókat jóideig le lehet húzni, akkoris ha már lejárt az a kártya amivel anno jóvá lett hagyva. Az csak a tranzakció jóváhagyásakor érdekes...
Ilyen nekem is volt amikor pl hotelt foglaltam hónapokkal előre nyárra régebben, közben lejárt az a kártya, de simán beemelték az előleget amikor esedékessé vált (pár héttel az utazás előtt).
A legegyszerűbben úgy lehet ezt magyarázni, hogy a kártya az nem a számlád maga, csak egy "hardverkulcs" ami hozzáférést ad/engedélyez adott pillanatban. Az az engedély addig érvényes amíg nem használják fel és zárják le a tranzakciót.
Mint mondjuk egy 2FA kóddal belépés, amíg nem lépteted ki vagy jár le, addig bizony hozzáférés van annak aki kapta.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest