- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz ittakary #3279 üzenetére
Köszi! szemgolyód.exe Nincsen valami program erre? Csak azért féltem attól, hogy használt, mert az Edigitaltól veszem, 113k-ért 3 év garanciával jónak tűnik, csak hallottam, hogy volt aki már használt terméket kapott. Igaz gondolom, ha már egyszer aktiválva volt, azt nem nagyon lehet még egyszer eladni. Nincs valami Ipad FAQ? Nem találtam a fórumok előtt. Nekem még soha nem volt Apple termékem. Pl. jó lenne tudni, hogy mentsem le a tiszta rendszert, amit vissza lehet állítani, ha elszúrtam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest