- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
iPad 2018-on (12.2) meg lehet nézni mekkora forgalmat generálok WiFi-n keresztül?
.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne ios 13bétával kapcsolatban, hogy valahogy meg lehet fordítani az egér görgetés irányát ? beállítottam magamnak, de ezt meg nem találom semmilyen kis menüben. Meg néztem videókat, hogy a méreteit is engedi állítani a mutatónak ,de ez nekem nincs benne. új szoftververziót meg nem talál. Valakinek ezekre ötlet ?
-
addikt
válasz kkdesign #24802 üzenetére
Görgetés fix, egyelőre nem lehet állítani.
Mutatót assistive touch / kurzor alatt tudod beállítani.
Public beta 1 és developer beta 3 van jelenleg. Utóbbiban több méretet is be lehet állítani, illetve az automatikus elrejtést.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
elprimo
tag
Az eddigi felfedezett hibák a 13ban:
-valamikor random eltűnik a billentyűzet jobb fele
-valamikor koppintok valahova és magától elkezdi kijelölni a dolgokat, és utána szarakodik még
-hang alapú diktalasnal random bezárja az egész Safari böngészőt (hű de felidegesítette ez tegnap)
-valamikor instant befagy az egesz Safari , és nem érzékel semmit utána a kijelző , csak újraindítás segítEnnyi jutott hirtelen eszembe biztos van meg .. kicsit idegesitoek, megszoktam hogy mióta ipadet használok minden úgy megy ahogy mennie kell. Tudom béta , de remelem ezeket ki is javítják .
-
kkdesign
senior tag
válasz elprimo #24812 üzenetére
Küldj ezekről nekik feedbacket Én is így tettem. nekem hamarosan megy vissza a 12, csak mképp kiakarom próbálni hogy lightning csatin keresztül vhogyan megy e a pendrive, meg a hub, csatlakoztatott cuccokkal. aztán ha igen, akkor beszerzem saját magamnak is amire jön a végleges
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
arról van info, hogy lightning-to-usb adapterrel menni fognak-e wireless egerek?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
-
Jst
csendes tag
válasz janist81 #24797 üzenetére
Szia sajnos ez egy random hiba, nem mindenkinek jön elő.
Nálan 3.gen 12.9-el jött elő két hónap tökéletes működés után. Azóta volt már 2 frissítés de nem oldotta meg. Már cserén gondolkoztam gyűjtogettem a videókat telóval.
De most írtak egy megoldást és ez úgy nézki műkszik.
https://www.macrumors.com/2019/04/02/ipad-pro-screen-stuttering-issues/
Csak a 2 gen nincs tap to wake up funkció
Üdv -
sid87
senior tag
Sziasztok!
Akinek ZAGG rugged messenger billentyűzetes tokja van, az el tudná nekem kérem mondani, hogy milyen a hangszóró működése vele?
Képeken én úgy látom nincs kivágva a tok a hangszóróknál, ezért érdekelne, hogy nem zavarja-e a hangzást.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Jst
csendes tag
Szia nekem most szombat óta meg se reccen.
Aki ezt felrakta az már 8 hónapja szívott, 3x cserélték neki.
Itt az idézet tőle:“Well guys I think I have finally found a fix!
After 3 replacement iPad pros over the last 8 months and trying almost everything it turns out that all you need to do is go to Settings>Accessibility then disable Tap to Wake and restart your device.
Since doing this 2 weeks ago I have not noticed a single stutter, everything has been smooth.I suggest that everybody try this for a week or so and report back on here to let us know how it goes.”
Üdv:[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Megvettem a ZAGG Rugged Messenger tok-billenyűzetet.
Hát durván vastag és nehéz lesz tőle, de minőségre jó. Sajnos olcsóbban jót nem találtam, pedig sokáig kerestem. Tetszik benne hogy mágneses és simán le lehet venni a billentyűzet részt. És még világít is, ami hasznos lehet.
Már csak egy pencil kellene? Használtan érdemes ilyesmit? Nagyon drága egy ceruzának, nem tudom mennyire lehet kihaszálni
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Ringman
nagyúr
én szerintem kivétel vagyok, de főleg jegyzeteléshez, skicceléshez és tervkorrektúrázáshoz vettem.
---
a zagg toknak én általában csak a fix részét használom, a billentyűzetét max utazáshoz.arra rájöttél, hogy hosszú Í-t hogy kell írni a billentyűzeten?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Oldman2 #24836 üzenetére
én eddig a gyári notes/jegyzetek appot és a onenote-ot használtam (utóbbi a crossplatform miatt jobb nekem), meg onedrive beépített pdf-nézegetőjével jegyzeteltem pdf-ekre.
sok tapasztalatom nincs egyébként, nem régóta van meg az ipad.
hogy milyen minőségben? sima kézi írás, a ipad pro 10.5-ön minimális a lag (mintha onenote alatt lassabb lenne, mint notesban).
egyedüli bajom, hogy a ceruza kicsit nehéz és hosszú.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Süvi
őstag
válasz Oldman2 #24836 üzenetére
Notability-t használom jegyzetelésre évek óta, több száz oldalt írtam már, a program folyamatosan fejlődik. Neten rengeteg videó van felhasználók véleményéről
Dokumentumok kijegyzetélésére, olvasására pedig a Documents alkalmazás az elmúlt hetekben szintén több száz oldalt dolgoztam fel.
"Minőség": Ipad+Apple Pencil az iparág csúcsa tapasztalatom alapján
"de ha nem érdemes": ez igazából a felhasználási szokástól függ, nekem folyamatosan kezembe van a Pencil[ Szerkesztve ]
-
-
-
Süvi
őstag
válasz Oldman2 #24839 üzenetére
Erre nem volt még igényem, ezért ebben nem tudok nyilatkozni, most kipróbáltam, de a Notability-ben nincs magyar nyelv.
Kipróbáltam az angolt angol jegyzeteléssel, de az én kézírásomnál nem volt 100%-os , az sem, tehát lehet, hogy nálam a gondEgy ismerősnek van egy Huaewei Media Tab, ott ő csinált olyat, hogy kézzel írt, azt automatikusan fordította át gépírássá (ott se volt azért 100%), de ilyet egyenlőre Ipadon nem találtam (de nem is nagyon kerestem még )
[ Szerkesztve ]
-
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van olyan ajánlott program, amivel lehet figyelni hogy mekkora forgalmat csinálok WiFi-n keresztül (programokra lebontva és napokra/hetekre)?
.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
A képen mellékelt fajtájú tokot keresek ipad 2017hez pen slot nélkülit. Ami a képen van az irtózatosan gagyi. [kép] Nézegetem a kínai oldalakat, de amik normálisabb minőséget képviselnek, pl Json case, Baseus, az vagy nem gyárt ipad 2k17/8hoz, vagy pen slot van benne. Van valakinek javaslata, ötlete, hogy merre találok olyat ami meg bírja tartani a tabletet és így sok állítgatási lehetőség van hozzá?Sima smart case nem jó, mert én állítva szoktam legtöbbet letenni az asztalra amim van baseus az olyan 15€-s volt anno, de már nem találok olyat. Kb ennyit vagy kicsit többet is rááldoznék árban.
-
Csabee.
nagyúr
Szerintetek public beta verzióból lesz frissítés még, vagy már csak a végleges?
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- Lenovo TB-X606X 4GB+64GB LTE 10.3" M10 FHD Plus Tablet
- Samsung Galaxy A9+ Wifi-5g,új, ajándék tok, telekom garis 2év
- Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4 32GB DOBOZOS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB SM-P615
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest