- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Gubek-Einste #761 üzenetére
Több Telekomos ADSL volt, amikről nem működött, viszont a Telekomos mobilnettel gond nélkül megy.
Más szolgáltató internetszolgáltatásán keresztül nem nagyon tudok próbálkozni... -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes problémát tapasztaltam a mai nap folyamán. Korábban gond nélkül elértem az "us.kimsufi.com" oldalt, illetve a náluk lévő szerveremre is probléma nélkül be tudtam SSH-zni. Mai nap viszont se böngészőből, se SSH-n keresztül nem megy a dolog. Vezetékes internettel (több városból is próbálva) "A webhely nem érhető el" hibaüzenetet kapok, anonymous proxykon keresztül "403 Forbidden" (Apache) hibaüzenet jön. Telekomos mobilnettel viszont simán betölt az oldal. Leállásról nem olvastam (már amennyire hozzáférek az ottani fórumhoz). Ugyanez a helyzet a teljes OVH-s "DNS családdal". A szerverek élnek, de parancssorból nem tudom pingelni őket, csak weboldalakról (pl. ping.eu).
Szerintetek ez mi miatt lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest