Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
murcis
csendes tag
Igen, az adapter lehet gond, de ezt a problémát nem tudom áthidalni sajnos .A monitor egyébként egy régebbi tipusu lcd, nincs semmi baja.Annyi hogyha be van dugva a net kissé láthatobban remeg a monitor, vagy volt mikor egy vékony csik mászkált rajta .
Viszont találtam valamit

Az ethernet vezérlőhöz nincs illesztőprogramom ill. frissiteni sem tudom, amit leszedtem az ibm oldalrol nem jo hozzá . Mostmár kártyát ki be cserélgettem átraktam pci slotokban, az sem változtatott.Jelenleg ki van véve a pci kártya és irom a kommentet
-
murcis
csendes tag
Gondolom, mivel crosslink kábelről még nem hallottam

Fehér és olyasmi mint anno a telefonba ment
Gondolom nem véletlen adták a nethez, csak a gyerek nem tudta megcsinálni vele vagy mi volt mikor kötötték be.PCI-os azt hiszem, régebbi fajta ibm netvista gépem van.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=8182KAG
-
murcis
csendes tag
Sajnos nem jo ugylátszik ez a hálozati kábel nincs bedugva duma sirig kisért

Az utp kábel zölden/narancssárgán világit de kb ennyi a max amit ki tudok sajtolni.
Eddig jutottam aztán megállt a tudomány, most visszaraktam az usbt hogy irjak.
Van valami driver dizk, de nem hiszem hogy azon mulna, minden esetre ha van ötleted ird meg légyszives, köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest