- iPhone topik
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cody007
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos internetem van, ami az utóbbi időben iszonyú lassú! Mitől lehet?
10Megás netem van. Ami működött is elég sokáig normálisan. Letöltés, vagy torrent. 900 kB/s sebességgel jött... Pár hónapja ez jó ha 200 at eléri.
Ma pl. Speedtest 1.72Mb/s t mért...ping 45.
Hívtam szerelőt...almikor itt volt, lehet a véletlen műve, de akkor pont jó volt..olyan 800kB/s t mért. Modem dsl 360r t1. Router asus rt-n12. Kipróbáltam másikkal is... De akkor is ilyen lassú volt az internet. Szerelő szerint a modemnek semmi baja. Valami elosztó doboz ázott be az egyik villanyoszlopon azt mondta. Amit kicserélt...de 2 nap múlva megint ilyen lassú lett...
Szóval ilyenkor mi van? Megint hivogassam őket? Mert ugye fizetem rendesen...de ahoz képest használhatatlan az egész...nem azt kapom amit kellene. Sajnos másik szolgáltató nincs itt... 2 km-el odébb, másik utcába meg 50megás net is van...itt meg 10 a max.azért fura ez is.
Köszönöm az ötleteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest