Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok! Van egy 4 Mb-os netem, és égy egy antennás 150Mb/s-os TP-Link-es routerem. Reggel és napközben tűrhető az internetem, este kb. 7 óra tájba olyan szinten belassul, hogy az nem emberi. A Cod 2-n szoktam multizni, és ott van olyan, amikor a ping felugrik 800 és 999- re. Ha már 90-100-as a pingem, akkor nagyon jól megy minden. Ha multizok, akkor mindent kikapcsolok (torrnet, böngészők, skype, stb.), vagyis csak a cod multi megy, de így is hamar felugrik a pingem. Már a router menüjében is átállítottam a frekvenciát, de sajna az sem segít. Lopni nem lophatják a netemet, mert jelszavas. Hiába felhívom a központot, ott azt mondják, hogy hiába rákapcsolódnak távolról az internetemre, ott minden rendben van, és a 4 Mb/s helyett 8-at mér a speedtest. Szerintetek van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Reklámblokkolók topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Konteó topic
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest