Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShERiFF91
tag
Szia!
1. Ha másnak működik a net normál sebességgel, akkor nem szolgáltató oldali probléma
2. Ha routeren nem állítottál semmit, akkor nem ott van a baj
3. Ha a géped máshol nem korlátoz 750Kb/s-nál (750KB/s ? ), akkor nem is a géped a hibás
4. Ha wifivel és utp-n keresztül is ugyan annyit mérsz, akkor nem hardware-es hibaÍgy mind a 3 hibaforrást kilőttük, személy szerint lehetetlennek tartom, hogy ez a hiba egyáltalán létezik.

Én azt mondanám, hogy biztos legyél a dolgodban, először reseteld a routert, majd építsd fel megint a PPPoE-t. Így akkor biztos gyári alapértelmezett beállítások lesznek a routeren, ami egy konkrét MAC-re biztos nem oszt ki kisebb sebességet.
Ha ez nem segít, akkor Windows reinstall.
De csak azért, mert nem tudom, hogy hol lehetne korlátozást beállítani 
Ha ezek nem segítenek, akkor semmisem. Szerintem.
Viszont még egy buktató kérdés
:
Amikor Te mérsz sebességet, akkor másik gépről, vagy háttérben futó alkalmazással nem korlátozod a sávszélességet (torrent, bármiféle letöltés, stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De csak azért, mert nem tudom, hogy hol lehetne korlátozást beállítani