- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Igen, limites Forex megbízást nyitottam, teljesült, lett euróm.
Másfél órával később pedig szerettem volna elkölteni az euró egy részét, vettem belőle EUR alapú ETF-et.
Aztán megbolondult az FXCONV bot, az látszik a képen.
Úgy gondolta, hogy ő inkább eladja az eurómat, vesz belőle forintot, aztán a forintot adja el és vesz belőle eurót. Mindezt azért, hogy legyen fedezet az ETF vételre. Egy olyan ETF vételére, amit euróért kell venni, és euró volt szabadon a számlán.Szerk.:
Nyitottam az esetre egy ticketet. Az AI support botjuk adott egy olyan nesze semmi fogd meg jól választ, hogy rögtön még egy fokozattal jobban elkezdtem utálni az ilyen botokat. Belefogalmazott szinte minden szót és számot amit a ticketemben talált, átformázta őket más, értelmesnek tűnő mondatokká, csak épp az értelem hiányzott az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi