- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Igen, limites Forex megbízást nyitottam, teljesült, lett euróm.
Másfél órával később pedig szerettem volna elkölteni az euró egy részét, vettem belőle EUR alapú ETF-et.
Aztán megbolondult az FXCONV bot, az látszik a képen.
Úgy gondolta, hogy ő inkább eladja az eurómat, vesz belőle forintot, aztán a forintot adja el és vesz belőle eurót. Mindezt azért, hogy legyen fedezet az ETF vételre. Egy olyan ETF vételére, amit euróért kell venni, és euró volt szabadon a számlán.Szerk.:
Nyitottam az esetre egy ticketet. Az AI support botjuk adott egy olyan nesze semmi fogd meg jól választ, hogy rögtön még egy fokozattal jobban elkezdtem utálni az ilyen botokat. Belefogalmazott szinte minden szót és számot amit a ticketemben talált, átformázta őket más, értelmesnek tűnő mondatokká, csak épp az értelem hiányzott az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest