- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
De már így is a szószerint a határán egyensúlyoznak annak amit felvehet a kártya ennyi helyről a szabványok szerint biztonságosan. Főleg h. mostanság népszerű téma a gpu-k és a tápcsatlakozások megégésének esetei. Tartósan ennek a közelében hajtva ilyen kártyákat nem lesz ez gond? Benne van az a biztonsági tartalék a szabványban, ami miatt ez nem gond?
-
ricsip
addikt
válasz
huskydog17 #13 üzenetére
Mivel a Sparkle B60 topikban vagyunk, csak rácsodálkoztam h. b580-hoz képest még feljebb tornázták ennek a TDP-jét anélkül h. bővítették volna még egy 8pines tápcsatlakozóval.
A HTPC egy másik témakör volt, h. kíváncsi lettem volna videós feldolgozásra milyenek az igpu-s és DGPU-a Arc-ok, köztük a B60 is.
Remélem így már mindenki irányba állt. -
ricsip
addikt
válasz
huskydog17 #9 üzenetére
Intel Arc Pro B60 VGA-k, amelyek kétféle kiszerelésben készülnek. A 24 GB GDDR6 VRAM-mal szerelt, 200 wattos TDP-vel rendelkező vezérlők
-
ricsip
addikt
válasz
huskydog17 #5 üzenetére
Teljesen egyenértékűek ilyen videó kódolás/dekódolás témában a cpu-ba integrált Xe2 szériák a dedikált Arc B szériás kártyákkal?
Valami teszt ami ezekre van kihegyezve, hasznos lehetne. Mert mind a 10ezer jutub videós influenszer csak a játékokkal foglalkozott. Max phoronix-nak lehetnek ilyen irányú tesztjei, de olyat se nagyon találtam. Bár azt bevallom nagyon nem is kerestem náluk. Linux tesztjeiket azt megtaláltam eddig, csak Arc B témában. De az engem nem érint, windows fronton volna jó látni a videós képességeket. Na és akkor már valóban, összevetve az igpu-s változatokkal is.Amúgy 1 darab 8pin-es csatlakozón, meg a PCIE foglalatból együtt a 200W éppenhogycsak kijön (a foglalat 75W max, 1db PCIE8-pin power csatlakozó meg 150W). Nem lesz ez kevés, ha csúcsokkal is kell számolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest