Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Ezektől függetlenül az intel burn jó kis teszt mer magát a procit iszonyatosan megdolgoztatja ami ugye látszik a hőfokon, tehát gondolom érdemes csak proci stabilitásra ezt futtatni mondjuk fél órát, mint prime small fft órákig
-
NFree
addikt
Nagyon jó az a proci még így is szerintem,
viszont ha a large fft-vel volt a hiba ,lehet csak az alaplap finomhangolásával is elérted volna a kívánt frekit cpu fesz emelés nélkül , habár elég nehéz móka, mondjuk én nem ismerem az asus rog lapot de asszem az is televan különféle ref fezsekkel ternmination fesszel stb aminek az eljátszadozásával el lehet érni a cpu alacsony feszen való üzemeltetését.
-
NFree
addikt
Stabilnak mondható, de mellette ha ajálhatom nyomass még 2 ó prime large fft-t az terheli a lapot, memcsit, procit s utánna ha ok akkor szinte beton stabil a cucc.
Mert én már jártam úgy hogy a prime elszált a burn meg 100%-ra lefuttott, s a gémek sem voltak stabilak, én ezzel a két test progival nyúzom s utánna semmi gondom nem szokott lenni a géppel -
NFree
addikt
akkor passz, mert ha nem is fut le rendesen, akkor a végén szokta kiírni, hogy melyik tesztnél hibázott, és utánna írja százalékban az eredményt.
kaptam már 23%-ot is mégis végig ment.
alapon nem próbáltad futtatni?
lehet ott is kiakad, próbáld az új oprendszerrel, hátha most menni fog -
NFree
addikt
válasz
dangerzone #59 üzenetére
Nos nem kell megijedni, valamiért nem szereti a 4gb memcsit kicsit visszáb olvasva , kitárgyaltuk már a dolgot. Ne a max stresst futtasd hanem a 2-est, es akkor menni fog, vagy elvileg 64 bites vistával+a legujjab verzsön már mükszik rendesen. Aszem
-
NFree
addikt
Nincs valakinek valami ötlete, belerektam a gépbe 2x2gb g skill ramot, azóta nem tudom futtatni az intel burn tesztet elindítom gyorsan végig pörög s nem csinál semmit?
-
NFree
addikt
Bakker lemaradtam bocsi
Egyébként a gép megy 24/24 be, dvd-t rippelek, zenét halgatok, játszogatom,(Crysis, Devil maycry,Race 07, Stb) közben folyamatosan megy a fel le töltés 0 fagyás vagy restart.
Meg kínoztam prime-al is egy órát nem volt gond -
NFree
addikt
Hali mindenki
Skacok akkor most mi van [link]?
Ez most jo vagy rossz
Egyébként a prime nál kb +10fok a burn javára
A maximum stress-t választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest