Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nagy problémám van: kb 1 hónapja játszottam, és kikapcsolt a gép.... Resetre nem reagált, bekapcsolni, tudtam, de a POST sem jött be és a monitor se kapcsolt ki a suspend módbol, Az asus speech egy olyan hibaüzenetet mondott, hogy ''system failure, cpu test''. Észrevettem, hogy a videókarim, ventillátorja nem forog. Kicseréltem egy régebbire, azzal ment. Visszavittem hát a kártyát, hogy ez történt, mikor a szervízbe kipróbálták, ki is füstölt... Ma kaptam egy újat, de azzal ugyanez a szitu, mondjuk a venti itt forog.....
Mit gondoltok? Rossza a táp?? vagy az alaplap?? vagy az AGP slot?? mert a régebbi kártyának más a ''lába'' és máshol kapja az áramot, mit az újjak amivel nem működött.
Van még rá garancia, mert kb fél éves a gép, csak jó lenne tudni mi ez...
Ja a táp egy Chieftek 360W-os...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest