Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
biosba auto -ra raktam és így ad neki 1,44 körül. az sok ? terhelve 68 fok körül alakul a magok hőmérséklete. viszont ilyen 1.4 -re állítva még nem elég neki, win betölt és kékhalál. így a ramok is 800 -on mennek
azoknak 2,1V -ot adtam most,de próbálgattam 2,3 -on meg 2,2 -őn is , sok különbséget nem vettem észre. -
Ronin-
senior tag
nem akarja az igazságot
win betöltésénél kékhalál.. amúgy ez a CR nálam auto-n van (próbáltam 2-n is,ahogy írtad) a késleltetés pedig 5-5-5-18. próbáltam 9x333 -on is, ugyan az a helyzet. amúgy az "mch frequency latch az mi? mennyin kéne lennie ? hány mhz ?
lehet azt csinálom,hogy képsorozatokat felrakok a bios ezen részéről,aztán megmondjátok mi a baj, lehet vmit rosszul állítok be

-
csaky_87
csendes tag
Sziasztok!
Most szereztem egy E4600as procit és már nyektettem egy kicsit de gondoltam van aki már végigzongorázta hogy mit szeret
A cél annyi lenne hogy 3.2-3.4 en menyjen fesz emelés nélkül vagy max 1.35ig.
Eddig a legjobbnak a 11x266 tűnt de az meg picit kevés mert csak 2.97ghz. (1066os kingmax ramjaim vannak és egy gigabyte p35-ds3l lapom)
12x266on még 1.4v-on sem volt hajlandó elindulni.
A Hűtés nem gond. Arctic cooling freezer 7 pro-m van körbe ház coolerrel.
Előlre is köszi!
-
Genius007
őstag
" gyári hűtővel sztem az a max, illetve nézd meg h terhelés alatt eléri a 80 fokot ha nem akkor még adhatsz neki feszt "
Ha az Everestes Terheléssel nézem, akkor eléri !
De ha az Orthossal, akkor 72fok körül van !De én ugy általánosságban kérdeztem, hogy mennyi fesz adható egy léggel hütöt e4300nak!

-
Bernyó84
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

NEM mind1!! Vagy szerinted viccből kerül az egyik pl :15e-be a másik 35e-be??? 

nem akarja az igazságot
Mert pl. Pista alól a Vga-t is jobban lehetett húzni !