- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Múltkor felhúztam 3,3 -ra (266 fsb), simán ment (Asrock alaplap
).
Most 250*12-re van beállítva. Egy 9800GT van mellette 1280-as monitoron. Bőven elég neki. Intel vonalon talán az egyetlen proci ami megéri az árát (na most jön a kövezés
).Hú!!! De szép narancsos az alaplapod!

-
NFree
addikt
Kezd el kínozni Prime, Orthos, Inte Burn teszt, Ha alapjáraton eldobálja magát, kilép, hibázik ,leáll ,ujraindul, Kékhalál akkor próbáld meg gariztatni nem lessz könnyü, Ilyen nincs, hogy, lefagyott pár másodpercre, ami lefagy azt azér nevezik úgy ,mert úgy is marad, vagy mit értessz ez alatt
-
NFree
addikt
Valószinű szerintem ,hogy a prociban szar a hőérzékelő és akkor a sajna nincs mit tenni,az lenne jó neked ha hibázna alapjáraton, s akkor lehetne gariztatni de a szar érzékelő miatt szerintem még megy rendesen. Előfordulhat még hogy szar a kupak nem sík a felület ezt le tudod ellenőrizni kiveszed, fény fele fordítva vizsgálod egy sík felületen, de még az is lehet, hogy a forrasztást baszták el amivel a kupak rögzítve van a magokhoz, esetleg nézd már meg ,hogy mennyi a hőmérséklet húzva , mert mondtad,hogy nem egy tuning darab és előfordulhat , hogy a melegtől nem lehet húzni akkor viszon az utsó 2 dolog lehetséges ha a kupak nem sík azon lehet segíteni polírral .Így hirtelen ez jutott eszembe

-
NFree
addikt
Háát az a bibi én nem ismerem az alaplapod bios-át így tunying ügyben nem tudok neked szinte semmit mindani sz. a lap topikjába biztos el tudnak látni egy két jótanáccsal.
Viszont az a 8-10 fok már szerintem nem normális, 2-4 esetleg5 magonként elmegy de a tied sok. Mérd meg azért vagy 3 progival hátha.Borkai

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hobby elektronika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

).