Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ATISoft

tag

válasz brownus #2561 üzenetére

Köszi a választ (előzőeket is)

Az EP35-DS3 bios-ban nem találtam olyan opciót, amivel fix-re lehet belőni a memóriák sebességét.

Majd otthon még próbálkozom.

Akkor nem érdemes 333MHz-el próbálkozni? Olvastam itt a fórumon, hogy az 5200-aknak kb ez a vége. Kérdés az enyém milyen darab. Ha nagyon elcseszem a beállításokat mi a legrosszabb ami történhet? (feszt semmiképp nem fogok emelni) Nem indul a gép? CMOS reset?

Nemrégóta van meg ez a konfigom és mikor hazavittem az alkatrészeket és összeraktam mindent olyat csinált bekapcsolás után, hogy ventik felpörögtek 1mp-re aztán leálltak (tápé is). 3-4mp után megismételte ugyanezt és így tovább végtelen ciklusban. CMOS reset megvolt, minden szétszed, összerak szintén, végül az oldotta meg a gondot, hogy az elemet kiszedtem majd vissza... Azóta sem értem mi lehetett a baj. Meg mi különbség van az elem kiszed/betesz és a cmos reset között :)

Szóval ha nem emelek feszt, elméletileg nem tudom kinyírni a gépet igaz? Nem szeretném :)
    Illetve régebben volt olyan, hogy egy tuning után az egyik winyó partíciója úgy ahogy volt eltűnt. Ilyenektől nem kell tartani?

Új hozzászólás Aktív témák