- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qky
tag
-
qky
tag
-
qky
tag
válasz
normenprice #961 üzenetére
Úgy tényleg könnyű spórolni ha van néhány alkatrész amit nem kell megvenni.
Az meg, hogy fél év múlva olcsóbb lesz és lesz újabb is, arra már nem is akarok gondolni.
Sajnos mindennel így van ez.
Az általam kinézett Nokia E71 is most kb 70.
Fél év múlva már biztosan olcsóbb lesz, de akkor meg már lehet hogy kapható lesz az E72, és akkor már inkább arra gyűjtök.Kemény dolog ez na.
-
qky
tag
válasz
balkoger #955 üzenetére
Elismerem egy HD, Full HD tv-n nézni a 720p-t vagy még inkább az 1080p-t az élmény tud lenni.
Nemrég én is tartottam egy Mátrix-maratont hd-ben.De nekem most leginkább egy számítógép kell. Egy csendes számítógép.
Pont ezért is gondolkodom ezen a lapon és egy kb 19 colos monitoron. (plussz persze a többi hozzávalón)
Nem akarok vele játszani a legújabb játékokkal, játszottam már eleget.
Na jó itt jegyezném meg, az én szívem a stratégiákhoz húz. Azon belül is a jó öreg C&C sorozathoz. Szóval arra azért kíváncsi lennék, elmennek-e ezeken a gépeken.
Persze nem ez alapján fogok dönteni.
Full hd sem annyira izgat. Mostanában a filmeket csak "bealvósra szoktam elindítani" -
qky
tag
Tudom, tudom hülyén hangzik de figyelj.
Ez a 300 forintos euró most kicsit bekavar, de számoljunk utána.:
Alaplap:.D945GCLF2: ~22.000
Ház: Modecom Feel 202: ~16.000
Memória: 2GB DDR2: ~5.000
Merevlemez: ~15.000 --> Pontos típust nem tudok, mert itt egy kicsit gondban vagyok.
Ugyanis nem tudom, hogy egy 320 GB-os 2,5-es vincsit vagy egy 500 GB-os eco-s v. green-es (gyártója válogatja a megnevezést) 3,5 drive-ot vegyek.
Itt nem a sebesség, hanem a hang számít. Majd ezzel kapcsolatban is szeretném kikérni a jelenlévők véleményét.
Na ez eddig durván 58-60 ropi.
Kell még egy optikai meghajtó, egér, billentyűzet. ~15.000
És ami még a legfontosabb egy monitor.
Még nem volt erőm utánanézni a "Milyen monitort vegyek" topiknak, de ha csak a legalapabb 19, 20, 21, 22 colos monitort nézem az 30, 35, 40.000.
A méretben is gondolkodom, ugyanis még nem tudom mennyire is szeretnék én 720p videókat nézni a mostani hdtv rippek helyett.
1080p-ben nem is gondolkodom, mert egyrészt nem vagyok olyan "vájtszemű" (nem white!!!), másrészt az már durván megizzasztaná a kis duál-atomot.
Szóval láthatod az a 100 ropi igencsak reális szám. Sajnos.
// De gyorsak vagytok //
-
qky
tag
válasz
Ironskin #946 üzenetére
Most hogy így mondod a 302-es is eléggé üt azzal a króm dologgal.
De azt hiszem én maradok a 202-esnél.Már én is elkezdtem összeszámolgatni, mennyibe is fog ez nekem összesen fájni, de nekem sem akar 100k alatt megállni.
Ennyiért már egy ütős konfig is kijönne. (Lehet hogy nem teljesen új, de mindenféleképpen erősebb)
De persze ha belegondolok, hogy fogyasztás meg csendesség akkor megint ugyanott kötök ki.Lényeg a lényeg, a jövőben (remélem az igen közeli jövőben) valószínűleg sokat foglak Téged és balkoger kollégát nyaggatni a kérdéseimmel.
Ha jól emlékszem a fórum végigolvasása után, Nektek van ilyen lapotok Modecom házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest