- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11742 üzenetére
Az, hogy mennyit állítasz be feszre, nem jelenti azt, hogy terhelve is annyi, hisz droppol a lap, ha nincs értelmes LLC. Szóval annyit adj neki, amennyi ahhoz kell, hogy feljebb menjen. Nálam 1.225 kellett LLCvel is. Nem tudom, a szorzót miért nem viszi feljebb nálad..igaz, más lapom volt, ASUS P7H55M. Most egy Biostart szereztem a Xeon alá, de a proci még úton..i3mal be sem pöcköltem a gépet, mert nem megy az ECC RAMokkal..kellett nekem eladni a 750et :S
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11740 üzenetére
Akkor ott valami turpisság van. Szorzót hagyd auto értéken, nekem úgy ment szépen felfelé 24ig 167 BCLK mellett. Procifesz feljebbállításával nem kell mást piszkálni ezen a szinten. Ha nincs húzva a 7870, jó így is, OC mellett azért kell a proci alá..szóval ha tudod hűteni, nem árt a 4GHz pl. RAMokon is lehet többnyire húzni (pl. 1600ra), de persze tesztelendő, ill. sok előnnyel nem jár, szóval sokat nem kell vele görcsölni.
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11738 üzenetére
Akkor a QPId effektíve 6Gn megy. Visszaveheted a szorzóját, ha úgy érzed, ettől instabil. Viszont szinte biztos, hogy a fesz kevés, állítsd azt feljebb, 1.2V környékére. A 21es szorzó 4 magra vonatkozik Turbonál, 3 magon 22, 2vel 23, 1el 24. Így jön ki a 4GHz, amit mondtam. Nézd meg SuperPIvel pl., az 1 szálon terhel.
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11736 üzenetére
167 BCLKval 3.5GHz 5 szálon van, Turbo felviszi 4GHzre 1 szálon. RAMot nem piszkálja, az annyi fixen, amennyire beállítod osztóval. QPI órajelet érdemes visszatenni, ha instabil, nálam 5.33GHzre volt állítva és elég volt a procinak 1.2V. Auto feszt nem érdemes erőltetni, mert jellemzően sokat ad.
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11724 üzenetére
Nem akkora zsákutca azért..egy 4Gre belőtt i5 simán hozza a 2500 Sandy tempóját, lehet mellé komolyabb VGAt is tenni. Ráadásul mint az elmúlt időszakom tapasztalatai mutatják, unbuffered ECC RAMmal olcsón lehet sok RAMot bepakolni..nem hátrány.
Ha felhúzod és teszel mellé egy 7870/660 kategória VGAt, sokáig jó még
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged