- iPhone topik
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
sulu1701 #677 üzenetére
Ha jon a Broadwell-E, akkor jo lesz a mostani lapokba is egy BIOS frissites utan. Ha nem jon, akkor a Skylake-E lesz a kovi, de az meglatasom szerint meg 2 ev.
hpeter: Tudom. Azert irtam neki, hogy csak arra figyeljen, OC Socketes legyen. Tobbi csak a penztarca dolga, meg az igenyeke.
mod: Szerintem folosleges opsszehasonlitani a ket platformot. A Skylake alapbol joval magasabb orajelen jar. Ahol nem kell a sok mag, ott erosebb, ha alapon hagyod az 5820K-at.
-
MPowerPH
félisten
válasz
sulu1701 #675 üzenetére
X99-hez johet a Broadwell-E, ami talan hozhat kis javulast ezen a fronton.(ugye Haswell-nel inkabb rosszabb lett a cpu teljesitmeny)
Alaplap teren ne ess abbe a hibaba, hogy nem OC Socketes boardod vasarolsz.Erdemes raszanni kicsit tobbet, mert ezzel a rendszerrel lehet tervezni hosszabb tavra is. A Skylake ugyan ennyibe kerul, ellenben gyengebb. Kulonben sem jo azonnal megvenni a legujabbat, kell kis ido, mire kiforrnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest