Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kaslerka
üzenetére
Na nálam ez is egy indok a ddr5 ellen. 6eft/db volt a ddr4 3200-as ECC reg 16GB ram (hynix DJR ami lazán megy 4000-et) amit kezel x299 rendszer. Hűvös, olcsó, minőségi.
Meg ugye az hogy nincs normális HEDT platform LGA2066 után. Sőt igazából már a 2066-os is olyan szempontból gáz volt hogy szétszedték i7/i9 és xeon vonalra azaz némely kivételtől eltekintve nem lehet belerakni az asztali procikat fogadó lapba a szerver xeont. Ami rohadt nagy szemétség. Ugyanígy az ECC REG is csak skylake-x asztaliakkal megy csak, az utána lévőekkel már nem.
Nekem nincs hova váltani x299-ről, horror áron van minden. (nekem kell sok pcie sáv, olcsó sok ram, 3x nvme, 2 videókártya (AI-ra be szoktam rakni teslát, RTX-et pluszba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- DJI topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I7-3770
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő