Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz KROK640 #7560 üzenetére

Igen, mivel már csak netezésre kell. Ahhoz meg fölösleges a nagy proci.
    Nem is szép a képe sajnos. Egyik fele megsárgult, azért dobhatták ki. Amúgy rosszul írtam csak 22"-os. Nem vészes amúgy hogy nem fullhd és kárpótol hogy 16:10-es arányú, azokat jobban szeretem. Lenovo lt2251pw
    Downgrade meg szükséges volt, pl megy windows update és az nekiáll valamit dolgozni a háttérben (.net asszem pakolgatja össze magát) akkor terheli annyira hogy hallható legyen. 2687wv3-hoz meg kicsi a gyári hűtő turbo hackel. (3 hőcsöves 8cm ventis vacak)
    Volt a gépben 2696v3 és 2699v3 is, egyik sem az igazi ekkora hűtővel. Szerintem valahol inkább 120w-ig volt ez kényelmesen használható. Nem throtlingol nagyobbal sem csak hangos. Régen volt még egy 2686v3-asom, az egész hűvös volt 120w 18 mag asszem 3.5ghz és DDR3 támogatás kínai lapokban, azt sajnálom hogy nem tartottam meg.

DarthSun
    Ez a Dell T5810 eléggé rugalmatlan, az sem mindegy neki hogy a pcie sata m.2 adapter melyik slotban van pedig csak tápot kap a pcie slotból.
    Illete van biosban beálíltás hogy melyik legyen az elsődleges vga de az a menü sem működik (van auto meg pcie1-4-ig). Hozzáteszem én barmoltam kézzel a biost rebar és all core turbo ffs modulokkal, lehet valamit felülírt és azért viselkedik így.
    Illetve annyi bug van hogy alvás módja nem működik de az tipukus hiba ha turbo hack bele van integrálva, kínai lapokon is volt ilyen hibám. Alváskor nem reagál usb eszközökre.
    Némely kártyám meg nem megy ha rebar hack is bent van. (régi tesla és egy újabb radeon pro)

2640v3 is jó lehetne. Igazából érdekel hogyan működik az L-es proci turbo hack-el ezért inkább nézegettem azokat. Akartam LGA1155-ben egy 1220lv2-est (i3 17w) de az már tényleg gyenge lenne pedig akár passzív is lenne (thermaltake ultra extreme hűtőm pont van hozzá)

Új hozzászólás Aktív témák