Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Akitől kapom azzal most teszteltettem le. Nem tudom, hogy a chip minősége mikor jó ezeknél a daraboknál, de most lett vége IBT / Aida FPU+ CPU 1-1 órás nyúzásnak és stabil.
1.24 Vcore / 1.85 In 4,6 Ghz. Nem volt kifagyás sem akadás sehol. Én azt olvastam, hogy örüljek ha a 4,5-öt tudja.
Ő jelenleg nyitott házban egy Noctua NH-D14-el hűti és 66 °C volt a plafon. Képeket sajnos nem tudok küldeni, mert nem én csináltam, de ha nálam lesz majd és ha valakit érdekel pakolok fel.
Elvileg nem lett delidelve. Ami érdekes, hogy nekem 1.235 Vcore mellett a 7700K IBT-nél felmegy 75-78 °C-ra is egy Corsair H105-el. Építeni vizet most még nem akarok. Eljátszogatok ezzel, amennyire lehet.
Szerk.: Köszönöm szépen Morcosmedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi