- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#Morcosmedve #5468 üzenetére
Akitől kapom azzal most teszteltettem le. Nem tudom, hogy a chip minősége mikor jó ezeknél a daraboknál, de most lett vége IBT / Aida FPU+ CPU 1-1 órás nyúzásnak és stabil.
1.24 Vcore / 1.85 In 4,6 Ghz. Nem volt kifagyás sem akadás sehol. Én azt olvastam, hogy örüljek ha a 4,5-öt tudja.
Ő jelenleg nyitott házban egy Noctua NH-D14-el hűti és 66 °C volt a plafon. Képeket sajnos nem tudok küldeni, mert nem én csináltam, de ha nálam lesz majd és ha valakit érdekel pakolok fel.
Elvileg nem lett delidelve. Ami érdekes, hogy nekem 1.235 Vcore mellett a 7700K IBT-nél felmegy 75-78 °C-ra is egy Corsair H105-el. Építeni vizet most még nem akarok. Eljátszogatok ezzel, amennyire lehet.
Szerk.: Köszönöm szépen Morcosmedve
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest