- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Teljesen mindegy melyiket veszed meg, már többször is bebizonyosodott, hogy X99-en a lapok elég necces hiba százalékkal jönnek le a szalagról. Ha viszont sikerült egy hibátlant kapni, akkor az tényleg jó lesz.
Asus-al azért lehet esetleg nehezebb, mert az OC socketjük miatt nagyobb a hiba ráta, több bekötést akartak, mint, amit elbírna igazán, plusz összetolták ATX-re a lap méretet. Ezen kívül a DIMM-ek bekötése, végül a gyenge/bonyolult BIOS-ok/EEPROM-ok is szeretnek behalni - ez a többi gyártóra is igaz. -
dime27
őstag
Hát Asuson kívül sok választásod nem igen lesz...Asrock, MSI, esetleg még EVGA...
MSI-ből én nem tudom hogy létezik-e 100%-osan oc socketes, ugye témaösszefoglalóban is csak azt írták h half-oc-socketesek...
Gigát meg kizártad...mondjuk azokat én is kerülném x99-ből elég sok gallyra ment meg bugos a BIOS-uk ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest