- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Win10 felismeri és feltelepiti 98%-át alapból, ezek ilyen egyszerű driverek, pl Audio, LAN, stb.. mennek egyből, nincs vele teendő.
drsanya: 5 mag, késő volt mikor írtam
subaruwrc: azóta feljebb húztam, meg utána olvasgattam, nevetségesen butaságot csináltam a per-core-ral, Windows 10 kinullázza az egész értelmét, végül 4.2Ghz/All-core-sync-kel, 1.305V mellett. 4.3-at is ment 1.35-tel stabilan de jócskán 80 fok közelében harapdál minőségi víz mellett, sőt 4.4-en és 4.5-ön is megy a turbo, bebootol, de stability testeken a 4.4+ elvérzik. Megmaradtam 4.2-n 1.3V mellett, ez a teljesítmény/hő arányban lett a legszimpibb,
Awil: az szép eredmény! Az AURA-t mint mondtam, CSAK AKKOR érdemes feltenni, ha köt az alaplapra szalagkábelt. Különben nincs sok értelme.. mit kapcsolna vele, ha nincs led? Jahogy az alaplapi alap fényeket.. igen, arra jó, de az nem annyira látványos és fényes, mint egy ledszalag. De igazad van, azért azt felrakhatja ha akar csilivilit állítgatni, meg miért ne.
AI Suite-t érdemes felrakni, sokkal egyszerűbb vele a ventivezérlés, egy erősebb hajtás után néha kifújatni a gépet maxon fájdalmas lenne mindig rebootolni. Egyébként le kell szedni auto startról, és nem okoz gondot.. viszont:
SOHA NE ezzel a szoftverrel tuningolj, mert hazavághatja a Win10 telepítésedet.. nálam is voltak gondok, mert úgy zajlik az auto tuning, hogy emeli az órajelet amíg el nem hasal a gép, és utána szépen bebootol ugyanazon a frekvencián.. imádkozhatsz, hogy eljuss újra arra a pontra, hogy visszavehesd! Ez nagyon nagy gondot tud okozni. Az elmúlt 10 évben nem kaptam annyi kékhalált összesen, mint az elmúlt 2 napban
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest