- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D28
tag
Elolvastam, meg nézegettem ebayen is h mi mennyi. A q9xxx nem valami olcsó, a xeon ígéretesnek tűnt de ez a q45-ös alaplap.. lehet h én vagyok béna de csak 5ezres procikat láttam, szóval ez kicsit elkedvtelenített. Köszi a válaszokat, hasznosak voltak, alszom rá és majd meglátom h mi legyen.
-
D28
tag
Halli.
Van egy nem túl új de annál régebbi gépem amit szeretnék kicsit felturbózni.
Asus P5Q-EM DO alaplap, 2GB RAM, Intel Core 2 Duo E4600 egy alap inteles hűtővel. Gondoltam veszek hozzá még 2 giga ramot és ami a lényeg valami quad procit.
Ezt úgy képzeltem el hogy kínából rendelném 4 5 ezerért. A kérdésem h sztetek ez a pár ezres mutatvány be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket?Új gépet csak később vennék, viszont jó lenne ha 64 bites rendszert tudnék rakni mert használnék pár modellező progit ami igényli. Meg esetleg pár régebbi játékkal játszanék de az nem valószínű.
Szóval kétségeim vannak ezzel kapcsolatban, hogy megéri-e költeni erre egy fityinget is és egy olyan termékkel fejleszteni ami ugyancsak 1000 éves. Illetve láttam még h eléggé közkedvelt a xeon procik 775-ös foglaltba való használata, ehhez még olcsóbban hozzá lehet jutni mint a sima quad-hoz. Esetleg valami ilyesmivel kitolni ennek a gépnek az élettartamát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Egyedi ékszerdobozka
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest