Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
GanXstaZ #12783 üzenetére
Majdnem 1.5öt
, de itt a másik példa, TX2 1.46xxxV winrar benchtől 68fok, 3.4en még tudtam használni, de afelett nekem megáll az élet, szal nyáron víz kell
szvsz a 3.0ghz is bőven elég, legalábbis nekem, a 8600gt sztem nem panaszkodik, cod4-ben megvan a 125 fps (mármint stabil 125..), többet úgy sem tok kisajtolni belőle.
----
BTW, hátha valaki itt tud választ adni, memtest86+:
Leszedtem a honlapról az ISO-s verziót, ki is írtam, bootolok cdről, de nem jut tovább a
Loading....................... feliratnál,Mi lehet a problémája? (DVD-t és CD-t is próbáltam) Megnéztem az USB-s megoldást is, de 64bites vista alól nem tom elindítani az exe-t így nem tud boot pendrive-ot készíteni -
_ak_
addikt
válasz
GanXstaZ #12723 üzenetére
Te vmit nagyon tudhatsz!
Pls linket a képekről! Nem találtam olyan tesztet ahol jobban szerepelt volna a SilentS, mint a TX, csak pár fok különbség volt köztük a TX javára és nálam is épp ez bizonyosodott be. Szép nagy az SilentS, de nem tudja felvenni rendesen a hőt, legalábbis a TX réz talpa és hőcsövei hatékonyabbnak bizonyultak. Meg találtam egy másik fórumozót akinek majdnem ua konfigja volt mint nekem és majdnem pöccre ua hőmérsékletei voltak neki is.
megasanyi: Amennyiben alapapon 2.4Ghzen mérted ezeket 1.3 voltal, akkor azt kell, h mondjam: rossz, nagyon rossz!
Legalábbis szvsz, hisz a gyári hűtő is többet teljesít. nem lehet, h nagyon áll a levegő a házadban? vagy az összes venti pl csak kifelé szívja a levegőt?
-
_ak_
addikt
válasz
GanXstaZ #12718 üzenetére
3.2ön 75fok 3.4en 80+ 3.6on vista boot idle 75 fok
volt nekem legalábbis
megasanyi: a hűtőnek jónak kéne lennie, sztem pasztázd be még1szer és pwm vagy voltage szabályzással tartsd csendben. Persze ha jól bepasztáztad, akkor azért nézd meg, h nem-e fogadtad le rosszul. Cooler Master TX2öt kaptam azzal hűtöm a quadot egy pár hajszállal jobbak az eredmények, mint silent squarrel 3.4 1.4V zárt ház 80-81fok, viszont fele akkora és kb ugyanolyan hangjuk van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest