- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batuz
csendes tag
Nem tudom, mert még nem szedtem szét. Előtte egy Pipo x8-som volt, ott sokkal melegebb volt a burkolat. Azt viszont ma mértem , hogy 25 perces 1080p-s videónál a legmagasabb cpu mag érték 70 fok volt, az átlag 67 fok. A rendszer hőmérséklet átlaga 65 fok. A lejátszás során az órajelből egyik szálon sem vett vissza.
-
batuz
csendes tag
válasz
envagyok #2697 üzenetére
Wintel Pro W8 PRO Intel Z8300
Nem a
vám, pontosabban az ÁFA fizetés lepett meg, mert arra számítottam, hanem a vámkezelési költségnek ( 6E) nem néztem utána. Így 35E Ft körül jött ki. Lehet, hogy most jön egy pár hozzászólás, hogy ezért ezt+ezt lehetett volna venni, de nekem pontosan ilyen gépre volt szükségem. -
batuz
csendes tag
Megérkezett a Wintel Pro! Az előzetes várakozásoknak megfelelően csak áfát kellett fizetni.6 nap alatt ért ide. Kellemetlen meglepetés volt ( saját tájékozatlanságom miatt), hogy az ÁFA mellet a DHL +6E Ft vámeljárási díjat számított fel. Erre nem figyeltem. Egyelőre nagyon tetszik, amire szántam tökéletesen megfelel.
A nagygép mellett napi használatra, internetezésre, egyszerűbb dokumentumok szerkesztésére.
Az 1080p-s videókat simán viszi, a mért hőmérséklet 62 fok fölé nem ment. Internetezésnél, szövegszerkesztésnél éppen csak langyos. Meglepődtem, hogy aktivált w10 van rajta, de közben kiderült, hogy KMS is telepítve van. A napokban belakom, és ha érdekel valakit, bővebben is írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest