Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
De igen, folytatják a munkámat, ahogyan én is romozást

Ez az amin vitáztunk annak idején Interstate76-al, hogy itt én magánszemélyként vagyok jelen, és nem mint a cég képviselőjeként.
Ha pedig linkelek egy céges hirdetést, vagy egy akciót, akkor nem azért teszem, hogy a cégnek jobb legyen, hanem azért, hogy nekünk mint magánszemélyeknek legyen jó, de legalább is kölcsönösen.
Ha ebből élne a cég még csak-csak megérteném a felháborodást, de ennek a piaca annyira kicsi, hogy csak úgy érdemes és tudok vele foglalkozni, hogy közben más a munkaköröm (rendszergazda).
Tehát bizony állíthatom, hogy sok-sok lassan évekbe mérhető szabadidőm ment el az androidos kütyük "hegesztésére", ami szintén nem a munkahelyem javát szolgálja hanem a tiéteket.
A munkahelyem pedig csak egy alternatívaként szolgál Kína helyett, akinek fontos a magyar garancia, semmi több. -
Mike88
senior tag
Az android lejátszásban eltér a windows-tól, mivel nincs kadencia helyes lejátszás. DE Lifeforce erősebben benne van a témában, én meg már jó ideje nem is követem az androidos boxok fejlődését, szal majd max. megcáfolja az állításom. A kadencia helyes lejátszás hiányát valaki észre veszi valaki nem, valaki észreveszi de nem zavarja és/vagy elviseli, valakit meg borzasztóan feltud bosszantani.
-
Lifeforce
őstag
lejátszás szempontjából nincs különbség linux és windows között.
Annyi a különbség, hogy a linuxnak stabil a megosztása, sokkal kisebb helyet és erőforrást igényel mint a windows, és nem kell kínlódni a driverekkel.
És talán még annyi előnye van, hogy a Kodi asztalként viselkedik a linuxon, tehát ha főként lejátszásra használod, akkor úgy bootol be, azzal az asztallal amiből kiléptél. -
Lifeforce
őstag
Kell egy Universal-USB-Installer, egy Xubuntu.iso, és kész.
Csak figyelni kell rá, mert csak 32bites megy fel pl. a Pipora.
Viszont lehet elhamarkodottan írtam, mert ha emlékezetem nem csal, a 32bites linux boot nem UEFI, ezért le kellett cserélnem benne az egyik fájlt. (Sorry, nem most telepítettem már, de hamar megvolt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Új Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB i5-14400F 32GB DDR5 Garanciás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Eladó Gamer PC - i7-14700KF,32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, ASUS RTX 4070S
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest