- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
De igen, folytatják a munkámat, ahogyan én is romozást
Ez az amin vitáztunk annak idején Interstate76-al, hogy itt én magánszemélyként vagyok jelen, és nem mint a cég képviselőjeként.
Ha pedig linkelek egy céges hirdetést, vagy egy akciót, akkor nem azért teszem, hogy a cégnek jobb legyen, hanem azért, hogy nekünk mint magánszemélyeknek legyen jó, de legalább is kölcsönösen.
Ha ebből élne a cég még csak-csak megérteném a felháborodást, de ennek a piaca annyira kicsi, hogy csak úgy érdemes és tudok vele foglalkozni, hogy közben más a munkaköröm (rendszergazda).
Tehát bizony állíthatom, hogy sok-sok lassan évekbe mérhető szabadidőm ment el az androidos kütyük "hegesztésére", ami szintén nem a munkahelyem javát szolgálja hanem a tiéteket.
A munkahelyem pedig csak egy alternatívaként szolgál Kína helyett, akinek fontos a magyar garancia, semmi több. -
Mike88
senior tag
Az android lejátszásban eltér a windows-tól, mivel nincs kadencia helyes lejátszás. DE Lifeforce erősebben benne van a témában, én meg már jó ideje nem is követem az androidos boxok fejlődését, szal majd max. megcáfolja az állításom. A kadencia helyes lejátszás hiányát valaki észre veszi valaki nem, valaki észreveszi de nem zavarja és/vagy elviseli, valakit meg borzasztóan feltud bosszantani.
-
Lifeforce
őstag
lejátszás szempontjából nincs különbség linux és windows között.
Annyi a különbség, hogy a linuxnak stabil a megosztása, sokkal kisebb helyet és erőforrást igényel mint a windows, és nem kell kínlódni a driverekkel.
És talán még annyi előnye van, hogy a Kodi asztalként viselkedik a linuxon, tehát ha főként lejátszásra használod, akkor úgy bootol be, azzal az asztallal amiből kiléptél. -
Lifeforce
őstag
Kell egy Universal-USB-Installer, egy Xubuntu.iso, és kész.
Csak figyelni kell rá, mert csak 32bites megy fel pl. a Pipora.
Viszont lehet elhamarkodottan írtam, mert ha emlékezetem nem csal, a 32bites linux boot nem UEFI, ezért le kellett cserélnem benne az egyik fájlt. (Sorry, nem most telepítettem már, de hamar megvolt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest