Hirdetés
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- iPhone topik
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
válasz
Dolphine
üzenetére
Hááát...én egy ASUS T100-at cseréltem le egy Wintel W8-ra. Utóbbitől 70-ért váltam meg, mert bár én arra vettem, hogy konferenciákon, tárgyalásokon ne laptopot kelljen magammal vinni, végül mégsem lett kihasználva. Otthonra viszont kényelmesebb volt egy TV-re köthető kis kütyü.
Amennyiben belefér a keretbe, én az általad említett feladatra biztos nem cseréltem volna le az ASUS-t. Egyszerűen azért, mert bár könnyen hordozhatóak ezek a MiniPC-k, azért az én tapasztalatom alapján mégis inkább nyugodt, otthoni használatra valók. Már csak azért is, mert ha mondjuk osztály előtt akarsz vetíteni, slideshow-t indítani, azért nem mindegy, hogy töltöget-e előtt, szaggat a videó ezért inkább gyorsan megnyitod egy másik lejátszóban, ami tapasztalataid alapján jobban kezeli a MiniPC-den azt a formátumot stb.
A MiniPC-k szerintem kompromisszummal élvezhetőek. Tisztában vagy vele, hogy a kanapéból nem nyitsz meg egyszerre 8 lapot a Chrome-ban (főleg mivel előtte átböngésztél egy csomó tesztet és kitapasztaltad, hogy normál böngészésre az Opera hasít, ellenben ha indavideót vagy flash-t nézel, akkor az Edge-et kell megnyitnod. Mert bár ott a böngészés lassabb, de Operán meg szaggatnak az előbbiek...
)Szóval az ilyen kompromisszumoknak - nekem legalábbis - nem lenne helye, ha prezentálok. Erre az ASUS tökéletes volt, ott minden ugyanúgy ment, mint az asztalin. Persze nem Photoshop, hanem videók, böngészés stb..
Szumma szummárum, ha meg tudod engedni magadnak, akkor én bátorítalak, hogy nézz szét a Windows-os hibridek között. Ahogy írtam is, 70 körül már kapsz nagyon jó állapotú, bőven garis példányokat. De pl. a T100-ból ne a vinyósat vedd, mert nehezebb, külön kell tölteni a klaviatúrát, és a HDD azért nem annyira szereti az állandó utaztatást. Ha pedig a keret megszabja a lehetőségeket, akkor egy miniPC és jobb, mint a semmi.

Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Eladó gamer PC
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)