Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
válasz
Dolphine #1915 üzenetére
Hááát...én egy ASUS T100-at cseréltem le egy Wintel W8-ra. Utóbbitől 70-ért váltam meg, mert bár én arra vettem, hogy konferenciákon, tárgyalásokon ne laptopot kelljen magammal vinni, végül mégsem lett kihasználva. Otthonra viszont kényelmesebb volt egy TV-re köthető kis kütyü.
Amennyiben belefér a keretbe, én az általad említett feladatra biztos nem cseréltem volna le az ASUS-t. Egyszerűen azért, mert bár könnyen hordozhatóak ezek a MiniPC-k, azért az én tapasztalatom alapján mégis inkább nyugodt, otthoni használatra valók. Már csak azért is, mert ha mondjuk osztály előtt akarsz vetíteni, slideshow-t indítani, azért nem mindegy, hogy töltöget-e előtt, szaggat a videó ezért inkább gyorsan megnyitod egy másik lejátszóban, ami tapasztalataid alapján jobban kezeli a MiniPC-den azt a formátumot stb.
A MiniPC-k szerintem kompromisszummal élvezhetőek. Tisztában vagy vele, hogy a kanapéból nem nyitsz meg egyszerre 8 lapot a Chrome-ban (főleg mivel előtte átböngésztél egy csomó tesztet és kitapasztaltad, hogy normál böngészésre az Opera hasít, ellenben ha indavideót vagy flash-t nézel, akkor az Edge-et kell megnyitnod. Mert bár ott a böngészés lassabb, de Operán meg szaggatnak az előbbiek...)
Szóval az ilyen kompromisszumoknak - nekem legalábbis - nem lenne helye, ha prezentálok. Erre az ASUS tökéletes volt, ott minden ugyanúgy ment, mint az asztalin. Persze nem Photoshop, hanem videók, böngészés stb..
Szumma szummárum, ha meg tudod engedni magadnak, akkor én bátorítalak, hogy nézz szét a Windows-os hibridek között. Ahogy írtam is, 70 körül már kapsz nagyon jó állapotú, bőven garis példányokat. De pl. a T100-ból ne a vinyósat vedd, mert nehezebb, külön kell tölteni a klaviatúrát, és a HDD azért nem annyira szereti az állandó utaztatást. Ha pedig a keret megszabja a lehetőségeket, akkor egy miniPC és jobb, mint a semmi.
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- iMac 2020 27" Mac OS 26 natívan! i7-10700K, 40GB RAM, 5500 XT 8 GB 512 GB SSD, garanciával!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest