- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
válasz
ericssonfan2
üzenetére
A 100%-ot csak akkor írja a task manager, amikor még nincs megfőzve. Amikor már megsült, akkor 10%-ot mutat, de 170MHz-en száguld akkor is, ha épp a világegyetem összes bolygójának pályáját számítom vele párhuzamosan. Ami részben igaz is, mert a teljesítményt egy böngészős űrstratégia körváltójával mértem, úgy, hogy kimaxoltam mind a 4 magon a turbót induláskor
Pikk-pakk megsült... De max turbóval olyan teljesítményt ért el, mint egy 2.4-es Prescott P4 (HT). 170MHz-en a task manager is durván lagolt, és az egérmutató is. Ha FullHD videót indítottam rá, 1 perc volt, mire elindult és a mellékelt kép szemlélteti mi történt.
talán ez beszédesebb:
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pikk-pakk megsült... De max turbóval olyan teljesítményt ért el, mint egy 2.4-es Prescott P4 (HT). 170MHz-en a task manager is durván lagolt, és az egérmutató is. Ha FullHD videót indítottam rá, 1 perc volt, mire elindult és a mellékelt kép szemlélteti mi történt.