- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
interstate76 #3493 üzenetére
Az én Z83-asom megjött ma, amit kb 1 hete rendeltem a BG-től. 81$ volt akcióba, ennyit nagyon megér egy rendes w10-el ellátott mini pc. Be is üzemeltem, nem rossz, hamar beállítottam a w10-et, utána lefutott egy defender, meg magyar nyelvi csomagot kellett telepíteni és kész is lett. Már csak egy bill-t kell vennem hozzá. 15GB szabad hely volt először a végére 14,5GB maradt és még semmi külső cuccot nem raktam rá.
55-60% között van a ram kihasználtság, azért a 4GB nem árt ezeknél meg a 64GB tárhely.
Majd lesznek black Friday meg karácsonyi stb akciók, hátha lesz vmi jó. Ennyit nagyon megért egy ilyen gép az biztos. Majd teszek rá kodit megnézem milyen lejátszóként. -
törölt tag
válasz
interstate76 #3493 üzenetére
Szóval az a véleményed, hogy a Vorke -n nem futna gördülékenyen az Adobe Master Collection? Hmmm... Át kell gondolnom a koncepciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest