- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nincs ilyen készülékem, de ez egy kombinált recovery/system reserved partíció lesz. Asystem reserved-en van a boot rész, ha dvd-ről telepítesz akkor a win7 létrehoz egy 100 megás, a 8 pedig 300 megás partíciót, na ez az. Ezt szokták úgy is, hogy nagyobbra csinálják és erre megy a recovery is. Valószínűezért nem engedi a tool sem törölni. Rá kell nézni, ha van rajta boot vagy efi könyvtár akkor ez a helyzet. (ha nem látszik akkor a lemezkezelőben lehet hozzáadni betűjelet és akkor fog) Meg lehet próbálni, hogy a recovery könyvtárait törölni, összezsugorítani a partíciót, a c-t pedig kiterjeszteni az üres helyre, bár mindenképp macerás hogy nem lehet a "meghajtót" kiszerelni és berakni egy másik gépbe. Esetleg lehet bootolni egy win8 to go penről, vagy hasonlóról, akkor esetleg enged a lemezkezelő átméretezni. Linuxot is lehet esetleg bootolni, de mikor utoljára próbáltam pár éve, a gparted-es átméretezés után elhasalt a win, nem bootolt.
Másik megoldás lehet, hogy a boot fájlokat átrakni a c-re, akkor lehet törölni a recovery partíciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gmail
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest