Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Akinek van Pipo X8-a kipróbálna egy-két dolgot ha megkérem? írhatna priviben és megbeszélnénk mi az.
Illetve ha valaki akinek van Wintel W8 vagy Pipo X7 az is tudna segíteni.
A problémám a következő: arra vettem a kütyüt, hogy a szülő tudjon a régi gépe helyett ezen játszani egyszerű játékokkal amikkel most is szokott. ( zuma szerű mindenféle golyókat kilőni, meg mindenféle jewels szerű kis játék lenne.)
Ez a chipset meg is birkózik ezzel simán, egy gondom van, még pedig az, hogy sok ilyen játék alatt eltűnik az egér kurzos. Sokszor látni hogy amerre viszem az egeret reagál a dologra, de mégsem látszik a kurzor. Arra gondoltam hogy lehet hogy az az X9 sajátios hibája az érintőképernyő miatt?
Ez kizáró ok a használatára.
A másik az android alatt van: majdnem az összes letöltött játékot elforgatja 90 fokkal és az egér is inverz lesz, valamint a legtöbb játékot nem lehet egérrel-bill-el irányítani. ( tudom ez a droidnál sokszor így van, de itt szinte minden amit kipróbáltam ilyen ). Erre nincs valami megoldás?
De főként az első probléma érdekelne, ha küldök ilyen kis játékot valakinek kipróbálná?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest