Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Ez lemaradt az előbb: [link]
Ha megelégszel -1 collal, akkor vámmal áfával tokkal vonóval is olcsóbban kijöhetsz - persze a garancia kérdése kétesebb mint az itthoni beszerzés esetén... Én a CUBE U80GT-t vettem, mert az a legolcsóbb aminek külön 2.5-es DC tápcsatija is van, nem a microUSB-ről kell tölteni - ez nekem fontos szempont volt, mert az nonszensz hogy csatlakoztatott USB eszközök mellett nincsen töltés. Elméletben létezik olyan HUB ami OTG mód mellett is képes tölteni, de az kérdéses hogy melyikkel megy és melyikkel nem, mert OTG módban ugye normál esetben ő adja rá az 5V tápot az aljzatra, és nem biztos hogy minden tablet támogatja az OTG alatt töltésre váltást...
A vám/áfa mostanában állítólag cirka garantált, már a sweeden és NL post kiskapuja se segít... 27% + 2e kezelési költséggel lehet nagyjából számolni, nekem így lett a vas ~28+10e a végére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó PC - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest