- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ezen az átalakítós dolgon ismételten csak nevetni tudok, hogy még saját hibából sem... ez elképesztő!
Ne vegyél, kérjél tőlük! Ingyen postáznak egyet, hadd fogyjon a lóvé a hülyeségre!-------------------
Megjött a "Wintel" CX-W8!
Ahogy látom freaktab-on ezt a típust többen is brandelik vagy mittomén, (jesurun, wintel, sunchip), de lehet valamit félreértettem, a lényeg, hogy én nézegettem erről belső képet, de az nem így nézett ki, mint ennek a belseje. Kivettem a dobozból, s túl nehéznek éreztem, majd szétszedtem: [link]Szal ugyan szintén idétlen módon de legalább valami hűtés kezdeményezés van a boxban. A képen aki nem tudná kivenni, van a doboz felső részébe csavarva egy valamilyen 5mm körüli fém lemez, amin fekszik egy szintén 5mm körüli termal pad, majd erre fekszik föl a szokásos acél lemez, alatta pedig a procin szintén termal pad.
Szóval ez paraszti ésszel végiggondolva számomra kb. olyan, mikor a colos csőről váltasz fél colosra majd ismét csolosra s várod, hogy kiférjen rajta annyi mint egy coloson.
DE több a semminél ugye, mint amire példa a Pipo s a Voyo.
Hőfok ügyileg chrome - youtube 1080p 68-72 fok 3 perces videó után (szal tuti, hogy lehet ezt ég tornázni felfelé), a hűtés azért ér valamit, mivel ez viszonylag gyorsan, percen belül visszaáll 52 fokra, ha nem terheled, de épp elég a 63-64 fokhoz az, hogy most nektek írok chrome-ot használva.Wifi "antenna", még nem teszteltem, de egy okádék, szó szerint, kb. kínai android stick szintje, sőt első ránézésre szerintem még alul is múlja. SMA aljzatnak simán van hely, szal kivezethető s lehet rá egy normálisabb antennát fabrikálni. Másnak viszont nincs hely, szal semmiben nem lehet gondolkodni, ez a doboz az, amibe tuti, hogy mást nem építesz bele. Szétszedni sem volt egyszerű, mert körmök fogják az alját, ehhez a szokásos módszert ajánlom (plasztikkártya, amit már nem használsz).
Érdekes, hogy van egy IR vevő is a NYÁK-on, hogy ezt bármi úton módon fellehet-e használni, arról fogalmam sincs. Ami hasznos lehet, hogy van két lyuk a nyákon a proci közelében, szóval ezt felhasználva bármilyen hűtőborda rögzíthető rá, akár önmetsző csavarral, csak a gond ott van, hogy egy apró, műanyag dobozban van, így szerintem addig nincs értelme, míg nincs kifúrkodva a doboz teteje.
Másodkézből vettem, szal windowsal nem tudom mi a történet, ezen nincs aktiválva, bing van rajta, látszólag valami tabletről átmentett, valszeg nem fizették ki a jogot, ezért került rá ez, csak akkor nem tom minek bing, miért nem egy pro, aktiválatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- GAMER PC Intel I5 13600KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest