Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
mg105
senior tag
bar most meg 1 kicsit draga
-
mg105
senior tag
nekem Asus P4C800-E Deluxe alaplapom van, es imadom, csak ajanlani tudom
-
gro0ms
aktív tag
Majd csak novemberben veszem meg. :B
-
gyga
senior tag
talán nézd meg ezt [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=74946&start=0#msg8[/L]
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
Még a DFI LanParty 875 Pro lapjára gondoltam mint esélyes, mert igényes szép és gyors. Csak régi...
-
gro0ms
aktív tag
Ne kérdezzétek miért ez lett a topik címe, nagyon este van :F :DDD
-
gro0ms
aktív tag
Hali!
Nagyon sokat gondolkoztam egy alaplapon, (Socket 478) szem előtt tartva a kényelmes használhatóságot (pl: kondi ne zavarjon be, pattintós AGP, stb.) és a gyorsaságot, és nem találtam jó lapot, ami tényleg 100%ig jó lenne.
A processzor, ami megy bele, már megvan. (Ez egy P4 (Northwood) 2.8GHz 800-as FSBvel.)
Az alaplapok közül 2 gyártón filóztam sokat, az egyik a Gigabyte, a másik az ASUS. Amit szeretnék a lapba: 5 vagy 6 csatornás hang, SATA és RAID.
És fontos lenne hogy maximálisan kihasználhassam vele a processzoromat.
Mivel nem tudtam dönteni a lapról, ezért kérem a tanácsotokat, hogy hadd kapjak egy jó vasat a prockó alá... :) :DD Az árat kisker bruttó 40ezer ftnál húztam meg.
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest