- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
mg105
senior tag
bar most meg 1 kicsit draga
-
mg105
senior tag
nekem Asus P4C800-E Deluxe alaplapom van, es imadom, csak ajanlani tudom
-
gro0ms
aktív tag
Majd csak novemberben veszem meg. :B
-
gyga
senior tag
talán nézd meg ezt [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=74946&start=0#msg8[/L]
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
Még a DFI LanParty 875 Pro lapjára gondoltam mint esélyes, mert igényes szép és gyors. Csak régi...
-
gro0ms
aktív tag
Ne kérdezzétek miért ez lett a topik címe, nagyon este van :F :DDD
-
gro0ms
aktív tag
Hali!
Nagyon sokat gondolkoztam egy alaplapon, (Socket 478) szem előtt tartva a kényelmes használhatóságot (pl: kondi ne zavarjon be, pattintós AGP, stb.) és a gyorsaságot, és nem találtam jó lapot, ami tényleg 100%ig jó lenne.
A processzor, ami megy bele, már megvan. (Ez egy P4 (Northwood) 2.8GHz 800-as FSBvel.)
Az alaplapok közül 2 gyártón filóztam sokat, az egyik a Gigabyte, a másik az ASUS. Amit szeretnék a lapba: 5 vagy 6 csatornás hang, SATA és RAID.
És fontos lenne hogy maximálisan kihasználhassam vele a processzoromat.
Mivel nem tudtam dönteni a lapról, ezért kérem a tanácsotokat, hogy hadd kapjak egy jó vasat a prockó alá... :) :DD Az árat kisker bruttó 40ezer ftnál húztam meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest