Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
Rover623
félisten
-
aviator
tag
Sziasztok!
Ha már van ilyen téma akkor elnézést hogy újat nyitottam, én úgyláttam hogy még nincs.
Következő lenne a kérdés, mivel alaplap topicban senki nem válaszol gondoltam megírom ide is. Realtek HD Audio-ról lenne szó (ASUS P5K) és az a kérdés hogy XP-ben minden gond nélkül tudja az 5.1-et (Egyébként 8.1-es) viszont vannak alkalmazások ahol csak a két front hangfal szól. A régi Audigy hangkártyának a drivere tudott olyat hogy CMSS funkció, az megoldotta ezt a kérdést, és tudott olyat is, hogy Stereo Surround, amikor kettéválasztja a front és a rear csatornán futó jeleket, vagy nem tudom mit csinált, viszont így működött az 5.1. A Realtek Software-ben ilyet sehol nem találok.Az lenne a kérdés hogy hogy tudnám előhozni ezt a funkciót mert nemlétezik hogy nem tud ilyet egy P5K-s hangkártya még akkor is ha integrált!
Előre is köszi!
Üdv
Ádám
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest