- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi820
tag
Megjött nekem is mai nap.Eddig minden szép és jó.Viszont miért eszik ez ennyi ram-ot?
300 körül van a szabad memória. -
Submarine
senior tag
Nem vagyok android buherátor, de anno win xp-nek a lelkét is kitapostam.
Egy párszor hanyatt is dőlt, de aztán megtanultam életre kelteni is.Szóval ez a linux alapú virtuális gép is ilyen, csak könnyebb vele elbánni.
Mióta kirootoltam (köszönet a topiclakóknak), tudom az sd maid -et használni, azzal egész jól a körmére tudsz nézni a dolgoknak (automatikusan induló progikat is tudod szabályozni pl.).
Nem mondjuk cukrászati érdeklődési kört igényel a dolog az igaz, de annyira nem vészes.
Az a progi egészen megbízható. És a ram felét fel lehet szabadítani vele, az meg ugye appok-alkalmazások nemhasználatával jár, és ez az android-energia megmaradás alaptörvénye..Én ebben látom a megoldást, de nem biztos hogy jól látom.
[ Szerkesztve ]
-
Vjankovics82
senior tag
én tegnap rendeltem meg és már fel is adták DHL!!! még egy nap se telt el!
jövőhéten biztos itt van!
-
Gaabe
tag
leírhatnátok, hogy az appcontrolban miket kell tiltólistára venni nálatok, hogy is néz ki az sd maid
-
slezakimi
senior tag
válasz Vjankovics82 #609 üzenetére
Honnan rendelted?
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
karikusz
tag
Nem kaptam még a dhl-től semmit. Annyi, hogy most ha rákeresek az online felületen akkor ez van: "Küldeményinformáció megérkezett"
Hogy ez azt jelenti, hogy feladták-e vagy csak jelezték, hogy lesz egy ilyen csomag azt nem tudom...
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
karikusz
tag
válasz Vjankovics82 #609 üzenetére
Szerencsés vagy. Hol rendelted?
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
Submarine
senior tag
Én még használom mellette a Clean Master 3.8.6-ot (abban még nem találtam különösebb sallangokat) - memória gyors kipucolására.
Az sdmaid-et gondolom az unlockerjével együtt raktad fel.
Ne olyan bonyolult, csak oda kell figyelni, és szól hogy mi fog történni.Amit én szoktam csinálni:
1. menü gomb hosszan nyomva, előjönnek a háttérben aktuálisan futó alkalmazások (innen tanultam ) kilökök mindent oldalra
2. CM-et megbököm, hogy pucoljon a memón még amit tud (de lehet ez felesleges, csak még ezután fogok rájönni).3. És időszakosan át lehet nézetni az sd maiddel, és kitakarítani a vackokat (hetente).
4. Vírusírtónak meg fennt van az AVL pro, de ezt csak ha eszembe jutna alapon, nem fut vagy keres állandóan.
Na amit kérdezel, az SD Maid:
- Programkezelés
Itt tudod az autostartokat is mókolni:
A googleplay szolgáltatásokat én pl sikeresen gyalultam az imént, úgyhogy itt kell nagyon vigyázni, hogy mire "bököl".Egyel visszább a menüben ezek vannak még:
- Hibakereső
- Rendszertisztító
- Programtisztító
- Adatbázisok
stb..
Ezeket lehet még bátran használni elsősorban, ezekkel annyira nem kell vigyázni, rájuk bízhatod magad.
Na valami ilyesmi, de még én is most tanulgatom, szóljatok bele ha valami hülyeséget mondtam! -
Submarine
senior tag
válasz Submarine #614 üzenetére
Néha sikerült 500 Mega fölé kipucoválni De nem kell túlzásba vinni.
Szóval én így próbálkozok, más nem tudom hogy csinálja, vagy mit nem.
Autostartokat meg leállíthatod, amire nyilvánvalóan nincs szükséged.
Ezek csak gyorsindítóként működnek ugyanúgy mint windózon is.
Egyelőre a rendszerbe nincs szándékom belebújni. Sztem ez bőven elég.
Ha megy a wifi, gps, az mindig jobban eszi az akksit. Vagy mint én is tapasztaltam, és egy itteni kolléga i említette a minap a clean master legfrissebb is művel olyat, hogy fel-fel ébresztgeti készenlétből.
Ezt nem nagyon lehet kiszűrni, csak ha észreveszed. És jól tippelsz, hogy mi okozza.
Jó játék.
Mondjuk lehet hogy ez itt végül is off lenne.. -
RVR400
veterán
-
police911
csendes tag
ez valami konkurencia lenne?
http://www.1949deal.com/doogee2014.html#specifics
van valakinek ilyen?
-
raulicio
senior tag
ha már a kollégád gondolatolvasásról írt...
...szóval pont ugyan ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is, hogy mégis mi a búbánatnak cseszegetik a memóriát? A rendszer úgy van kitalálva, hogy addig tölti a memóriát, amíg van szabad kapacitás és csak akkor kezd bezárogatni, amikor elfogyott a memória. A rendszer sebességét vagy az akku élettartamát ez nem befolyásolja a tapasztalataim szerint. Szóval azon túl, hogy játszani lehet vele, hogy mennyi a szabad memória, mire is jó ez az egész?
Mellesleg felteszel 3 programot, ami eszi a telefon erőforrásait, hogy azokkal szabadítsd fel ugyan azokat az erőforrásokat?
Az 512MB RAM-os acer A1-emen én is szórakoztam ezzel egy ideig, aztán rá kellett jönnöm, hogy tök felesleges.
Ami viszont az extrém merülést illeti érdemes lehet megnézni, hogy véletlenül nem egy gonosz kis program okozza a galibát, ami nem engedi a telefont szunyókálni...
-
raulicio
senior tag
válasz police911 #617 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Dual simes okostelefonok gyűjtő topikját, ott biztosan készségesen megosztják veled az emberek a tapasztalataikat a kérdéses készülékről. Ugye ez az inew V3 topikja, így elsősorban erről a telefonról olvashatsz itt, más telefonokról meg főleg máshol
[ Szerkesztve ]
-
endurofan
csendes tag
válasz Vjankovics82 #584 üzenetére
gyönyörködöm benne még
a Lenovo a660 után nem kicsit kiváncsiságból antutu 17080 lett
pikkpakk betölt
és az aksi is megfelelő -
endurofan
csendes tag
válasz Makkapakka #587 üzenetére
pedig jó ár. ha most lennék rendelés előtt engem érdekelne
-
zolipapa66
tag
válasz police911 #617 üzenetére
Én is a két készülék között variáltam de..... ezt egy srác írja
The Doogee2014 in terms of specs may be a bit similar to the Inew V3 but it lacks the OTG and NFC capability which the Inew V3 has. The Inew V3 also has gorilla glass 2, ultra sensitive touch screen and an increasing fan base thus meaning more developers. Inew have also released 4updates in one month teething out those minor issues which the mobile had, already developers are coming out with roms. I forgot to mention the 13mp sony sensor with an F2.0 aperture. The camera, NFC and OTG capability, gorilla glass 2, ultrasensitive touch screen were enough to persuade me to pay an extra $25 and I think its enough to persuade any logical person to buy the Inew V3. I've had it for a month now and its fantastic, I've lost count of the amount of compliments its getting.Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
cs.j
csendes tag
válasz zolipapa66 #627 üzenetére
Pontosan!
Talán egyben pozitívabb a DG2014, mint a V3: sokkal vékonyabb.Szerintem lesznek sokan, akiknek nem fog hiányozni se as OTG, se az NFC (ez utóbbi funkció kihasználhatatlan lesz még jó ideig Mo-n szerintem), a gorilla glass-ra meg visszakérdeznek, hogy milyen majom? Pláne kettö?!? WTF??
Igen könnyü lemondani ezekröl a feature-ökröl, s mindjárt ki fogja adni, hogy jobb vétel a DG..
Én pl. azért döntöttem a V3 mellett elsösorban, mert ezt már lehetett kapni, míg a másikra csak elörendelés volt. Meg hogy annak a kamerája igen kiáll a házból..
A plusz funció+spec. már csak a hab volt a tortán... -
Unsign
tag
válasz zolipapa66 #630 üzenetére
Például mire? Nem jártam még körbe ezt a témát
-
zolipapa66
tag
Pl:
Felragasztod a matricát az éjjeli szekrényedre, ami be van programozva, hogy mondjuk repülő mód és ébresztés bekapcs.
A kocsit mobiltartójára ragasztva,GPS bekapcs, navi app indítása.
És hasonlók.
Azért haladunk már valamerre, persze ez nem NFC fizetés, de innen csak egy ugrás [link]Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
Unsign
tag
válasz zolipapa66 #633 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
junkpod
veterán
válasz Submarine #614 üzenetére
A ramban levo app nemfogyaszt többet. Viszont ha kilövöd és ujra akarod használni akkor az ujra indítás betöltés igen.
Az előző grafikon a google helyszolgáltatások ebrentartotta a telot es nem ment le alvoba.
Ha energiat akartok sporolni akkor a wifi alvást állitsátok be, bt csak ha muszáj, es rakjatpk fel olyan appot ami a telo alvas-ebrenlétet naplozza, hogy kiderithessedmi ragad be aktivan.Box's don't touch!
-
raulicio
senior tag
Nem akarlak elszomorítani de az a telefon semmivel sem vékonyabb, vagyis a V3 is 6,5 mm papíron. A DG 2014-nek pont ugyan olyan ívelt hátlapja van. Inenntől sakkozd ki a végeredményt.
A legjobb a gyári promószöveg: "5,5mm thickness of the visual"Gyengébb kamera, gyengébb akku, rosszabb kijelző, nincs Gorilla Glass (karcolás álló üveg a képernyőn, hogy ne kelljen mindenféle hülye fólia), nincs nfc, kisebb a ROM.
Amúgy tényleg ugyan olyan, meg jobb vétel is egyértelműen...[ Szerkesztve ]
-
Gaabe
tag
Rootolás után az sd maid pro val történő állítgatás után némileg javult az akkuidő, már csak a telefon tétlen és cella készenlét van írva fő fogyasztónak, azokat meg gondolom nem lehet kiiktatni mert akkor nem tudnak hívni, de javítsatok ki ha nem, így van.
-
Gaabe
tag
Eszembe jutott még, ez a szoftverfrissítés dolog, ami ugye a gyártó oldalán nem elérhető, valószínűleg a needromon is csak azért vannak mert azokból a telefonokból szedték ki a romot amit szépen sorban kiadtak egymás után, tehát szvsz szó nincs arról, hogy ilyen meg olyan jó a terméktámogatás mert 1 hónap alatt 4 romot is kiadtak, mint ahogy azt írják sok helyen, attól félek ezután az 1.04 után már nem lesz több, mivel a lényegi dolgok javultak,és minek fejlesztenék tovább.
-
zs.olti
csendes tag
Hello!
Végigböngésztem a hozzászólásokat, de azt még nem láttam leírva mennyire vagytok elégedettek az internet sebességével 3G alatt.
A gugli sem dob ki érdemleges információt, csak, hogy "up to 7,2 Mbps". Ez mondjuk elég kakának tűnik.
A mai telóknál úgy gondolom a 21 Mbps alapkövetelmény kellene, hogy legyen.
Mi a valós helyzet/érzet a V3-nál?
Ez nálam egy igencsak sarkalatos kérdés, vásárlás előtt. Köszi. -
RVR400
veterán
A háztartások nagy részében nincs 21 Mbps sebesség szerintem korlátlan netre. Mobilnetre meg azért jó ekkora sebesség, hogy 1.5 perc alatt elhasználhass egy alap 200 MB-os netet, egy 2 GB-osat meg negyed óra alatt.
Szóval, ha Neked kevés a 7 Mbps sebesség, akkor húzogasd Magad után a UPC-s kábelt.(#641) Makkapakka: Most amúgy országosan ennyire lassú a Voda?
[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
Az1.0.4-es gyári eredetileg egybeparticionált belső tárhely miatt van, hogy PC-n(WIN7) USB kapcsolattal csak Médiatároló módban látja az intéző a belső SD-t és a behelyezett külső SD kártyát egyaránt? Mert USB háttértár módban csak a külső SD látszik. Van arra valami mód, hogy ilyenkor is megjelenjen mind2?
-
Submarine
senior tag
válasz silver10 #643 üzenetére
Valószínűleg.
1.01-nél semmi hibát nem tapasztaltam. Se kanócos, se wifi-s elérést, bármelyik tárhelyet tekintve.A sebesség dologhoz nem tudok hozzászólni.
"Mordorban" élek, 10 megabitnél gyorsabb netet még nem láttam (telefonnal azt is wifin - mobilnetet csak a horror híréről ismerem). Tudom ez "szörnyű". Sajnos az élet ilyen csapásokat tartogat..
De én még ezt is túl tudom élni!
Ja, ennél a "csigatempónál" még nem volt gond a cuccal.[ Szerkesztve ]
-
Leleményes
tag
Ti használtok fóliát? Asszony körme szépen megkarcolta a fóliát, felszedtem mert beparáztam a képernyő karcolódott, visszarakni már nem tudtam mert alászálltak egyből a szöszök és ott nem ragadt vissza. Most buborékos? Fóliát meg telefont inkább beviszem mobilboltba hogy rakják fel...
Egyébként szerintem ez nem Gorilla Glassos üveg. Ha erősebben megnyomom a képernyőt színeződik, ismerős Galaxy S3 illetve S4-e pedig betonkemény.
-
Submarine
senior tag
válasz Leleményes #645 üzenetére
Enyémen rajta van a gyári.
Apropó, de csak ha nem vagyok indiszkrét:
Mi lett, megúsztad az áfát? -
raulicio
senior tag
válasz Leleményes #647 üzenetére
megnyugtatlak, gorilla glass és kb egy hónapos használat során egyetlen karcot sem sikerült ejteni rajta, természetesen elvből nem használok fóliát, mert az ugye megkarcolódik és ronda lesz tokot sem használok, még mielőtt valakiben felmerülne.
[ Szerkesztve ]
-
Leleményes
tag
válasz raulicio #648 üzenetére
miután az Xperia X8-amat 3évig olyan karccal kellett néznem, amivel a kis 3 collos képernyő felén nem lehetett olvasni, félek. Ezért inkább felrakatom valamilyen mobilboltban a fóliát. Nagy do it yourself ember vagyok, de félek hogy elbaszom és rendelhetem kínából... samu gorillája keményebbnek tűnik.
-
zs.olti
csendes tag
válasz Makkapakka #641 üzenetére
Az az igazság, hogy a GSMArena.com adatait veszem figyelembe, és ott majd minden telefon esetében le van írva a specifikációk között a HSDPA átvitel elméleti maximuma. Itt már általános a középkategóriás telefonok között a 14,4; 21 és a drágább mobilok között a 42 Mbps sebesség. Az iNew márka azonban nem szerepel az adatbázisban. Munkám miatt fontos a gyors net, bár tudom, hogy nemcsak a készüléken múlik a sebesség.
Jelenleg egy 2,5 éves LG Optimus 2X-et, ami már nem igazán felel meg a kívánalmaimnak. Én 3,1 Mbps-t mértem mobilnet alatt, Telenoros hálózaton, Újpest központban.
Neked az a 0,72 nagyon kevésnek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest