Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvéder
csendes tag
Sziasztok.
Nagyra értékelném ha jönnének a hős magyarok... Ugyanis amióta az adatlapomat megtaláltam a játékban és kitöltöttem azóta egy szerb okos ember le sem szál rólam.
Most van 168 órám hogy ki kalapáljam a portámat és összehányjak egy sereget...(nem jut eszembe mivel értem el ezt de a támadási jelentések alján van egy ilyen lehetőség)
Attól viszont kaparom a falat 10 körömmel hogy a leírások lényegtelen fele magyar a lényeg viszont angol....korom és vehemenciámból kifolyólag már nem fogok megtanulni angolul még egy játék kedvéért sem!
Viszont ennek a csókának megmutatom mi a magyarok istene.
Egyébként a támadó serege:
-1000 kardos
-800 könnyű lovas
-860 lovasíjász
-910 íjász
-5 faltörőSok gondom van a kutatások értelmezésével is.
Magáról a kutatott tudományról (többről) szinte semmit nem találtam magyarul..
Amiről találtam arról szinte felesleges beszélni mert majd a későbbiekben vehetném hasznát.
Ha egyáltalán lesz később...
Meglátom hogyan boldogulok ezzel a mókussal.. tolok neki egy hét alatt olyan sereget hogy elmenjen tőlem a kedve.
-
vighfeco78
csendes tag
Helló!
Én már támadtam sok játékost de nem volt elég katonám!
Hát azt szeretném tölletek kérdezni hogy mivel lehet elfoglalni falukat?
Én próbálkoztam és megépítettem a "Központosítás 3" -at!
De ez nem jött be! Ha valaki megtudna valamit akkor léccives írjon!
Nem is tudom mit kérdezzek!
Talán még azt hogy kreditet csak Dollárral ($) és Euróval lehet szerezni?
Ezek a kérdések kínoznak!

Hát köszi előrre is mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest