- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Hacked_3903
csendes tag
Megindult az ftp a böngészőben is nem ip-s címmel is.
Mindent köszi, remélem mostmár működni fog. :)) -
Hacked_3903
csendes tag
Találtam még egy dnst: galdor.kefo.hu, beirtam mind a kettőbe (a masodik axelero) Hát életében először behozta az mpwiz.com-ot de az nvidia.com-ot még mindig nem szereti, apollo.warez.hu is megy (eddig egyik sem ment). Hát nem tudom mi a gondja, de félig talán megjavult.
-
Hacked_3903
csendes tag
Most nézem csak hogy én az ns1.axelero.hu dns-sel megyek míg a szobatárs a kollégiumi szerverrel. Átírtam én is kolisra és semmit sem töltött :-((. Nem lehet valami xp firewall alapból beállítva ami nem műxik rendesen?
-
Hacked_3903
csendes tag
Sikerült is letölteni wc-vel -passzív be- de csak ha ip van beírva címnek, egyébként csak lökte a nem tudok kapcsolódni szöveget.
-
Hacked_3903
csendes tag
Ugyanaz a DNS van beállítva nekem is mint a szobatársnak.
Még az is érdekes hogy ftp oldalakat nem tudok megnézni mert az is elszáll valami nem tudom megnyitni hibaüzenettel viszont ip címmel meg behozza. -
Hacked_3903
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám az IExplorerrel, hogy önkényesen megválogatja, hogy milyen oldalt tölt be vagy sem. De szerintem a hiba valamhol máshol van, mert ha megpingelem azt a címet amit nem akar betölteni akkor kiírja hogy nem találja a címet, pont mint a IE-ben. De itt még olyan is lehetséges, hogy elkezd veszettül keresni az auto.search..... akármi címen. Néha aztán meggondolja magát és betölti azt az oldalt is amit eddig nem. Általában az olyan oldalak biztosan bejönnek amelyeket sűrűn nézek. A netet a szobatársamtól kapom internet sharinggel(w2k), ő pedig a kollégiumi hálóra van kapcsolódva. Xp-t használok.
Remélem tudtok segíteni.
Geby
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- BestBuy topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest