Aktív témák
-
Hacked_3903
csendes tag
Megindult az ftp a böngészőben is nem ip-s címmel is.
Mindent köszi, remélem mostmár működni fog. :)) -
Hacked_3903
csendes tag
Találtam még egy dnst: galdor.kefo.hu, beirtam mind a kettőbe (a masodik axelero) Hát életében először behozta az mpwiz.com-ot de az nvidia.com-ot még mindig nem szereti, apollo.warez.hu is megy (eddig egyik sem ment). Hát nem tudom mi a gondja, de félig talán megjavult.
-
Hacked_3903
csendes tag
Most nézem csak hogy én az ns1.axelero.hu dns-sel megyek míg a szobatárs a kollégiumi szerverrel. Átírtam én is kolisra és semmit sem töltött :-((. Nem lehet valami xp firewall alapból beállítva ami nem műxik rendesen?
-
Hacked_3903
csendes tag
Sikerült is letölteni wc-vel -passzív be- de csak ha ip van beírva címnek, egyébként csak lökte a nem tudok kapcsolódni szöveget.
-
Hacked_3903
csendes tag
Ugyanaz a DNS van beállítva nekem is mint a szobatársnak.
Még az is érdekes hogy ftp oldalakat nem tudok megnézni mert az is elszáll valami nem tudom megnyitni hibaüzenettel viszont ip címmel meg behozza. -
Hacked_3903
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám az IExplorerrel, hogy önkényesen megválogatja, hogy milyen oldalt tölt be vagy sem. De szerintem a hiba valamhol máshol van, mert ha megpingelem azt a címet amit nem akar betölteni akkor kiírja hogy nem találja a címet, pont mint a IE-ben. De itt még olyan is lehetséges, hogy elkezd veszettül keresni az auto.search..... akármi címen. Néha aztán meggondolja magát és betölti azt az oldalt is amit eddig nem. Általában az olyan oldalak biztosan bejönnek amelyeket sűrűn nézek. A netet a szobatársamtól kapom internet sharinggel(w2k), ő pedig a kollégiumi hálóra van kapcsolódva. Xp-t használok.
Remélem tudtok segíteni.
Geby
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest