- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
Aktív témák
-
palamer
csendes tag
Sziasztok!
Először is elnézést, hogy új topikot nyitottam, de tartottam tőle, hogy a problémámmal elvesznék a nagy spillerek beszélgetései között.
Szóval a gondom a következő. Van egy IC7-MAX3 alaplapom, amire két CD/DVD ROM-ot és két winchestert csatlakoztattam. Az egyik vinyó SATA-s, a másik hagyományos IDE kábel csatlakozású. A problémám az, hogy a két vinyóra két oprendszert szeretnék feltenni, egy XP-t és egy Linux-ot. Az XP gond nélkül fel megy az SATA-sra, de a Linuxot csak akkor tudom feltenni az IDE-sre, ha a SATA-st lehúzom. Ez még nem lenne gond, de ha a telepítés után visszadugom a lekötött merev lemezt, akkor nem tudom elindítani a Linuxot.
Van valami beállítási hiányosság, amit nem csináltam meg a BIOS Setupban?
Ja és még valami, a BIOS Setup-ban hogy lehet kiválasztani, hogy melyik merevlemezről induljon? Ugyanis a felkínált palettán csak annyi szerepel, hogy HARD DISK, illetve CD ROM, és egyiknél sem lehet konkrétan kijelölni az indítandót. Nekem egy ASUS-om volt ezelőtt, de ott ki tudtam választani név szerint mind a merevlemezt, mind a CD ROM-ot
Köszi előre is a segítséget.
Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged