-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
vikcsi #67491 üzenetére
Igen ez elég fontos, ha inverter már postán is rég nálad lenne, de nem is vagyunk messze egymástól.
buvartacsko Kicsi vagyok és átlátszó ugye
ráér szó helyett a dolgozik esetünkben találóbb
brd Ezért szoktam prime mellett chromeot, YT-t, meg minden vackot párhuzamosan futtatni. Magában már prime+chrome YT-tal is 95%-os teszteredményt ad. Böngészők nagyon érzékenyek szükségesnél alacsonyabb cpu fesz-re, még mikor tuningoltam desktopon akkor is ez volt a metódus nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő